Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba czas najwyzszy

jestem facetem, mam 182cm wzrostu i waze

Polecane posty

111kg. chyba czas sie wqziasc za odchudzanie chociaz wcale nie jestem jakos strasznie gruby, ok. 105cm w pasie, takze lekki brzuszek, duzo to miesnie a wiadomo ze one swoje waza jakies uwagi odnosnie odchudzania?

Gość przeciez lakier mozna
najlepszym odchudzaczem jest sesk

Gość przeciez lakier mozna
seks*

Gość rudziątkooooooo20
moze cie tak nie zbluzgaja bo nie jestes kobieta ;d

A i mam na imię Arletta. A na drugie Violetta. Dla przyjaciół Violet. Ale tu na kaffe jestem Andrew🌻:classic_cool:

Gość Macius skarbie jedyny :(((
jest pełno grubych kobiet, z taką tuszą na pewno znajdziesz jakąś bratnią dusze ;)

Gość Magdalllllena_
Mój chłopak ma 186 cm i waży 85 kg. Jako że myślę, iż wygląda idealnie, polecam Tobie spróbować z podobnymi proporcjami. :) Odnośnie odchudzania to jako osoba doświadczona w temacie, mam same złote rady: - nie jeść: słodkości, jasnego pieczywa, makaronów, kasz etc., czerwonego mięsa - nie jeść na 3 godziny przed snem - pić dużo wody - sport Ja schudłam tak baaaaaardzo dużo. Codziennie zjadałam nie więcej niż 700 kcal. Może nie jest to najzdrowsze, ale schudłam, wyglądam dobrze i żyję.

Gość Maciuś Skarb..
Jest wiele kobiet z taką tuszą a pośród nich znajdziesz tę z bratnią duszą:classic_cool: tak powinno być. Naucz się rymować bo Cię kopnę w d. I będzie po uczuciach:classic_cool:

Mój chłopak ma 186 cm i waży 85 kg. Jako że myślę, iż wygląda idealnie, polecam Tobie spróbować z podobnymi proporcjami. Odnośnie odchudzania to jako osoba doświadczona w temacie, mam same złote rady: - nie jeść: słodkości, jasnego pieczywa, makaronów, kasz etc., czerwonego mięsa - nie jeść na 3 godziny przed snem - pić dużo wody - sport Ja schudłam tak baaaaaardzo dużo. Codziennie zjadałam nie więcej niż 700 kcal. Może nie jest to najzdrowsze, ale schudłam, wyglądam dobrze i żyję. 3lata temu jak wazylem 93kg to wygladalem idealnie, ani grama zbednego tluszczu, 85cm w pasie