Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tralalallalalalaaa

Kto by mnie zechciał?

Polecane posty

Gość Tralalallalalalaaa
No właśnie co do operacji to nie mogę sobie tego wyobrazić. Po pierwsze, że ludzie by gadali, po drugie, zwyczajnie się boję. Wolę być chyba starą panną i nie zaznać nigdy miłości i ciepła...

Gość Tralalallalalalaaa
Właśnie, że nie mam zeza. Chyba żadnych innych widoczniejszych skaz na wyglądzie. Ale brak cycków psuje wszystko. Zapytaj się przypadkowego faceta, na co zwraca uwagę jak widzi dziewczynę. 99% odpowie: cycki. A 1% nie zwraca uwagi na dziewczyny. Przecież wiem jak jest.

Gość Tralalallalalalaaa
No małe lubi. A takiego co lubi deski to nie ma.

Gość ja uwielbiam takie kobiety
jw. :) 🌼

Gość Tralalallalalalaaa
Ciekawe! Zobacz zdjęcie na poprzedniej stronie, otwórz link i powtórz to jeszcze raz.

zobaczyłem i zdania nie zamieniam również do tych okrąglejszych... może się zdecyduj - z jednej strony piszesz, kto by mnie chciał, a za chwilę płaczesz na małe piersi - Twoja decyzja? zależy Ci na kimś, kto widzi tylko piersi czy na kimś, kto zobaczy w Tobie kobietę - dobrze się zastanów... ten, kto patrzy na piersi zawsze znajdzie inny fajniejszy ,,okaz" - tego chcesz?... jak spotkasz takiego, to czym prędzej uciekaj! Nawet nie chodzi o piersi, bo dlaczego nie włosy, talię, buzię... czas przemija, piersi opadają, talia się zaokrągla ... i co wtedy? pomyśl 🌼

Gość Tralalallalalalaaa
Jak ma zobaczyć kobietę we mnie? W mężczyźnie bez penisa trudno byłoby zauważyć mężczyznę... Tak się użalam, bo mi źle z sobą :(

Gość Tralalallalalalaaa
:(

Autorko tematu - jesteś w błędzie. Niedawno poznałem cudowną dziewczynę, jest płaska jak deska, ale ma inne zalety w wyglądzie, takie jak ładna buzia i fajna zgrabna figura. Powiem Ci jedno - choć sam lubię duże piersi, to nie zamieniłbym jej (gdyby była moja) na żadną inną! Biust nie ma tu absolutnie nic do rzeczy.

Gość Tralalallalalalaaa
Może spotkam kiedyś takiego nie-księcia.