Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metamorfozka

Zmienić sie.Pewnie.Tylko od czego zacząć?

Polecane posty

Gość Metamorfozka

Witajcie.Chciałabym sie zmienić.Tylko nie wiem od czego zacząć.Może od listy co chce w sobie zmienić?Od prostowania sylwetki?Dzięki z góry za wszystkie rady.

Gość Linyłsc
Tak.To dobry pomysł.

Gość najprościej zacząć
od ubrań, zmień na krótkie i sexowne

witaj kochana. Napisz cos o sobie, opisz siebie, swój wygląd, charakter, moze wcale nie ma tak wiele do zmiany?

Gość Metamorfozka
A więc ,mam ok.162cm wzrostu,49kg,cere trochę problemową trądzikową,raczej krótkie nogi,mały biust.Charakter...hmm...czasami jestem dla ludzi za dobra.Nieśmiała,z niską samooceną.

Gość bonapetitttte
najlepiej byłoby zacząć od zaakceptowania samej siebie, zastanowić się z czego wynika lub co jest powodem Twojej niskiej samooceny? Warto odnaleźć coś określane jakoś 'swój styl', czyli ubierać się w ciuchy wygodne dla nas, a w których wyglądamy atrakcyjnie i sami sobie się podobamy :) może wypad do fryzjera i jakieś fajne cięcie, tudzież zmiana koloru włosów? jeżeli masz cerę trądzikową to warto wybrać się do kosmetyczki albo dermatologa. Zainwestuj w kosmetyki przystosowane do Twojej cery. Nie wiem ile masz lat, właściwie nic o Tobie nie wiem, ale metamorfozy nie można przeprowadzić z dnia na dzień, potrzeba czasu. :)