Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaGadzia3

Jakie ubrania kupić?

Polecane posty

Gość MadziaGadzia3

Witajcie.Dostałam pierwszą w moim życiu wypłatę:).Chce sobie za to kupić kilka fajnych ciuszków.I problem w tym,że jak wpadne w wir zakupów to kupię niepotrzebne mi rzecz,które tylko na początku będą mi sie podobać.Co za ten kupić?

Ja zamiast ubrań kupiłabym coś innego, coś fajnego. Ubrania możesz kupić kiedy chcesz, a pierwsza wypłata jest raz w życiu, trzeba kupić sobie coś fajnego, o czym zawsze marzyłaś. Ja rok temu za swoją pierwszą wypłatę kupiłam Ipoda Touch Apple :)

Gość MadziaGadzia3
Właśnie,że ubrania są dla mnie fajne:).I myślałam o tym kiedy zaczęłam pracę.Może krótko o mnie.Mam ok.162cm wzrostu,49kg,nogi raczej krótkie,mały biust.

Gość MadziaGadzia3
Chciałabym kupić jakieś fajne ciuchy.Ale mam tak,że większość wygląda fajnie tylko na innych.

Gość Jokamar.pl
A może warto poszukać na aukcjach internetowych?? Tylko u mnie- zadowolenie z zakupu tania wysyłka - 9 zł do 10 sztuk w paczce możliwość zwrotu towaru wymiana na nasz koszt w przypadku wady towaru lub pomyłki z naszej strony Zapraszam: www.jokamar.pl

Gość styl girly
Wiesz co, a patrzyłaś narzeczy w tym klubie zakupowym stilago.pl? Mają tam naprawdę dość spory wybór markowych rzeczy. Fajne jest to, że co chwilę mają kilkudniowe wyprzedaże na których tanio można upolować ubraniowe perełki.

Gość sdsdssdsdsdsd
nie reklamuj tych drogich i obrzydliwych szmat :O powiem ci ze nie warto kupowac w sklepach bo ty wydasz 100 zl za bluzke a potem jak ci sie nudzi to nawet za 20 zl nikt jej nie kupi ;) zobacz jak jest na allegro :O ja bym sobie kupila mnostwo ciuchow ale uzywanych, dobrej firmy, na allegro ;) ile kasy mozna zaoszczedzic. jakas mega pake ubran czy cos ;)