Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-J-K-A

Usta we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość M-A-J-K-A

Czy ktoś może doradzić mi, gdzie nawilżyć usta we Wrocławiu? Chodzi mi o ten zabieg kwaem hialurownoym

Gość Amar@ntowy
Hmmmm ja coś czytałam o Derma Puls. Podobno można tam zrobic usteczka za 680 zł coś takiego. To jest ten projekt Pierwsze Usta

Gość M-A-J-K-A
O Derma Puls już słyszałam. Narazie same dobre opinie, ale nie za wiele... kilka nie czyni ich "godnym" moje wyboru :P :) ktoś tam był?

Tak! Ja byłam w Derma Puls i robiłam usta u dr Kaniowskiego. Pierwszy raz! Byłam bardzo podekscytowana, miałam kilka obaw i długo nosiłam się z tą decyzją, ale... WARTO BYŁO! W ogóle nie żałuję! Usta są piękne, kształtne i wyglądają mega naturalnie. A o to mi właśnie chodziło, żeby wyglądały naturalnie. Muszę powiedzieć, że to, co zrobił dr Michał Kaniowski to prawdziwe arycdzieło :) Serio. Jestem zachwycona jego podejściem, przebiegiem wizyty i przede wszystkim efektem. Tuż po zabiegu wyszłam na ulicę i mogłam normalnie funkcjonować. Zero krwiaczków, zero siniaków. No nic. Byłam może lekko opuchnięta, ale ja to tylko czułam. No i już było widać mały efekt. Ale na drugi i trzeci dzień, to już w ogóle bajka. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia na maila.