Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfgdfgfggdf

Kto redaguje Onet? To jakaś parodia

Polecane posty

Gość dfgdfgdfgfggdf

Już przemilczę błędy ortograficzne i stylistyczne, które na tym portalu są normą. W głównych wiadomościach dnia widnieje taki "gorący news": http://wiadomosci.onet.pl/swiat/skandal-z-udzialem-davida-camerona-i-kelnerki,1,4810302,wiadomosc.html Podsumowaniem tej jakże zabawnej historyjki jest takie oto zdanie "że ubrany na sportowo premier wyglądał jak zwyczajny brytyjski turysta, których bardzo wielu przyjeżdża do Toskanii od lat." Niesamowite...

Gość asasasassdsdsd
jacys uposledzeni umyslowo to redagują, co tam wejde to obowiązkowo na pierwszej stronie muszą byc zdjecia golych dziwek ze sztucznymi cycami, albo wywalone sraki :O juz dawno tam nie zagladam, bo sie z tego zrobilo cos obrzydliwego, kiedys jeszcze z 10 lat temu byl to naprawde fajny portal, ale teraz :O

Gość dfgdfgdfgfggdf
Tak właśnie myślę, że redaktorami są ludzie z łapanki, bo przecież nie po szkole.

Gość asasasassdsdsd
najgorsze jest to ze takie przyglupy biorą za to kupę kasy, za pisanie takich bzdur :O

Gość dfgdfgdfgfggdf
Kiedyś zdarzyło mi się pracowac w pewnej redakcji, i tam każda informacja czy artykuł była 3 razy sprawdzana zanim poszła na stronę/do druku. Wydaje mi się, że jakiś szacunek względem czytającego obowiązuje (mam na myśli głównie błędy w pisowni). Szczerze mówiąc kiedy widzę błąd np. w szyldzie reklamowym jakiegoś zakładu to skutecznie zniechęca mnie to do skorzystania z usług...

Gość asasasassdsdsd
mnie tez... jestem wrazliwa na tym punkcie. Jak chlopak robi bledy ortograficzne to tez od razu wiem ze to zwykly tuman i nieuk i nawet nie zawracam sobie takim glowy

Gość gość
ONET jest cholernie upolityczniony z zakusem na określony nurt polityczny zgodny pewnie z red naczelnym i to jest chore - typowo polskie podejście..... :)