Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronkowa...

kupujecie w biedronce??

Polecane posty

Gość ssdada
to jakies debile tylko moga kogos obgadywac bo kupuje w biedronce poza tym w biedronce cola oryginal - robiona jest przez hoop cole jogurt wysmienity przez bakome produkty sa dobrej jakoscie (ja niekupuje zeczy TiP z reala to akurat jest syf) a biedronka jest najtansza i dobra po co mam kupowac no olej za 6-7 zł skoro w biedronce jest za 4-5 i nie pali sie na nim zarcie i jest ok

Gość ssdada
rzeczy* literoweczka :)

Gość też kupujęw biedronce produkty
typu: - warzywa i owoce - często są w super cenie, a warzywniaki tez kupują w hurtowniach i wcale nie są to lepsze produkty - jogurty - mleko - mix sałat - fajna kombinacja tak dla małej ilości osób - lubię gadżety do domu typu a to shaker do drinków, miseczki, itp.

Gość może i jest tam troche taniej
ale fakt faktem ten sklep powstał tylko po to by mogli się w nim zaopatrywać którym kasa się w domu nie przelewa. Ten kto ma idzie do pierwszego lepszego sklepu i kupuje to co musi, a nie patrzy gdzie ziemniaki są 10gr tańsze!!!!

Gość ja mam a patrzę co gdzie
ile kosztuje no może nie na 10 gr, ale jak na jednych zakupach mogę 20zł oszczędzić to się pofatyguję szczególnie że w skali miesiąca to jest min 200zł oszczędności, a to jeden nocleg w dobrym hotelu, albo dobra kolacja w restauracji dla całej rodziny.... ... moim zdaniem nie patrzy na koszta kto zarabia łatwą kasę lub dostaje np. od rodziców!

Gość bleblusia
Ja nie kupuję w Biedronce bo mnie ten sklep po prostu wkurza.. tam nic nie ma! ani pampersów, ani kosmetyków których używam na co dzień, znaczy mydło Dove, szampony Pantene, ...a rzeczy marki Biedronka to największy chłam... szkoda kasy

Gość :;:;:;:;:;:;:;
Z checia bym kupowala w biedronce ale ilekroc pojde i spotykam tych smierdzieli spoconych i nieumytych w dodatku walacych alkoholem to mi sie cofa i wiecej tam nie ide.

Gość :;:;:;:;:;:;:;
Aha i jeszcze pelno robotnikow ktorzy ida po ,,vipa,, i patrza sie na ladna laske jak na malpe w zoo... Zero kultury i taktu. Wiec NIE CHODZe do biedrony

Gość a ja powiem ze teraz to nie
Zanim sie drugie dziecko urodzilo to czesciej,ale jak dla mnie ma za maly asortyment. wole isc do kauflandu bo tam wszstko kupie a z dwojka dzieci nie chce mi sie ganiac w ta i z powrotem. ale nie widze w zakupach tam powodu do wstydu. wrecz przeciwnie-kibicuje druzynie narodowej a oni sa sponsorami. Chodze ewentualnie po jogurty, takie fajne mini suchary albo wlasnie po cole orginal. ale mozna tam kupic czasem bardzo tanio zabawki-w zeszle wakacje kupilismy giga trucki wadera po 39.99 w momencie gdy wszedzie kosztowaly ponad 60 zl. oplaca sie ale troche maly asortyment najbardziej brakuje mi pampersow.

nie nie chodzę ,nie opłaca się moim zdaniem .owoce i warzywa drogie,ich świeżość pozostawia wiele do życzenia mały asortyment ,wędliny pakowane są niestety drogie co do jakości ...

ja tez nie chodze, bo najbliższa Biedronke mam ok. 6 km, bliżej mam do lidla, ale nie lubię tam robic zakupów, bo jest mały wybór. Wolę zapłacić trochę więcej niz biegac po kilku sklepach, bo w lidlu i biedronce jest mały asortyment.

Gość chwilowa emigracja
w Polsce jak jestem to najczesciej robie zakupy w Lidlu i Tesco, chociaz uwazam, ze w Tesco tez coraz wieksze gooowno, zwlaszcza warzywa i owoce. Dlatego odwiedzam tez zawsze stragany i tam kupuje pyszne ekologiczne wedliny i swieze owoce i warzywa. Jakbym miala Biedronke pod nosem to pewnie tam bym chodzila. Sklep jak sklep.

Gość ciocia-niania
Owszem. Co do wedlin i serow, to wcale nie sa tanie w Biedronce, ale ja mieso i wedliny kupuje w miesnym, gdzie czesto sa fajne promocje,wiec za 20 zl/kg mam juz dobra wedline. W Biedronce kupuje cole, wode, soki, plyn do prania (Klebuszek), plyn do plukania (Eden), pasty do zebow, zel do mycia twarzy, podpaski -te biedronkowe. I jakos dziwnym trafem Biedronka u mnie na osiedlu jest tak oblegana, ze prawie przez caly dzien jest kolejka do wszystkich kas na pol sklepu :P To tylko wymysl kafeterii z tym kupowaniem w biedronce przez biedotee.

Gość ciocia-niania
Co do kosmetykow, to te z Biedronki spelniaja moje oczekiwania i sa tanie. Za duzo razy przejechalam sie na firmowych, drozszych kosmetykach.

Gość lunaviva
Ja kupuję w biedronce,dla mnie to żaden wstyd. Jeśli mogę mieć coś taniej to dlaczego nie. Oprócz biedronki odwiedzam kaufland,lidl. Nie widzę w tym nic upokarzającego.

Gość ddsgdsg
wszystko. zajebiscie tania chemia. np zel-4zl, ww rossmanie po 12. krem po 5zl czy farba w rossmanie za 20,.

Gość iustaaa
biedronka ma jedyne nierozwarstwiające się płatki kosmetyczne

Gość fssgsag
NIE, tylko piwo z promocji tam kupuję i nic wiecej SAM SZAJS

Gość A co chcesz?
Chemia z Biedronki jest taka sobie. Nic specjalnego. Za to fajne są artykuły higieniczne i papiery domowe (czyli wszelkie płatki, patyczki, tampony, podpaski, pieluchy, papier toaletowy, ręczniki kuchenne), ale nie te najtańsze, tylko te z droższej linii. Czasami mają też dobre owoce i warzywa. No i wodę Żywca opłaca się u nich kupować, bo duże butelki mają i taniej niż w hurtowni koło mojego domu. Jeśli chodzi o rzeczy dla niemowląt to ja mam swoje miejsca do których jeżdżę po konkretne rzeczy, np. po pieluchy tylko do Biedronki, po mokre chustki tylko do Lidla, po ubranka tylko do Tesco, po kaszki i słoiki tylko do Rossmanna, po bodziaki tylko do Pepco. Mam już swoje sprawdzone produkty i się ich trzymam, przy okazji sporo oszczędzając.

Gość Najczęściej kupuje w
biedronce. Mam ją pod nosem.Kupie wszystko czego potrzebuje. Nie musze targać potem tych zakupów przez pół miasta. Szybka obsługa. BRAK możliwości płacenia kartą to plus nie minus. Inaczej musiałabym się nieźle wystać w tej kolejce a tego chyba nikt nie lubi...

Gość niomniom
kupuje i ja. lubie ich parowki, smaczne sa- nie wnikajac w sklad. serki sa fajne i jogurty. wode zywiec czesto kupuje i piwo jest regularnie w promocji. no oczywiscie dady :P pyszne grejpfruty, ogolnie owoce czesto. no i te rozne pierdolki, ogladam zawsze nieraz sie na cos skusze :P