Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitaa

Jak przyśpieszyć okres ?

Polecane posty

Gość Anitaa

12 sierpnia jadę w góry i akurat wtedy wypada mi okres, został mi jeszcze ponad tydzień więc myślałam żeby jakoś przyśpieszyć okres, tylko powiedzcie mi jak bo nie wiem, wszędzie pisze o antykoncepcji, a ja mam 14 lat więc odpada, proszę, pomuszcie. ; )

tez kiedyś byłam w podobnej sytuacji i przeszukałam chyba cały internet w poszukiwaniu sposobów. i znalazłam kilka. Wymieniam: -gorąca kąpiel, polewanie sie po brzuchu gorącą wodą -duży wysiłek fizyczny (brzuszki itp.) -picie herbaty z czarnej malwy -picie aspiryny -masaż nóg (miejsce pod dużym palcem, okolice kostki, od zewnętrznej strony -branie no-spy -spożywanie alkoholu -ogólne odprężenie się i rozluźnianie mam nadzieję że pomogłam +stosujesz to wszystko na własną odpowiedzialność

Gość Honey *.*
Herbata z Nagietka, nospa, gorąca kąpiel, moczenie nóg w gorącej wodzie, brzuszki, totalne odpręźenie przy relaksacyjnej muzyce, przykrywanie dolnej części brzucha kocykiem, spoźywanie aspiryny i wszelkiego rodzaju produktów źywnościowych. Naprawdę pomaga. Pozdrawiam i polecam się na przyszlość. :)

Gość gość
Aspiryna, bierz co kilka godzin i gorąca kąpiel.

Gość gość
melisa