Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaaa7655

Co byście zrobiły dyby wasz EX..

Polecane posty

Gość misiaaaa7655

z którym rozstaliście okolo 7 miesiecy temu ale ciagle macie kontakt i on spotyka się czasami z inna ale nadal chce się z wami spotykac tylko juz nie jako chlopak nie chce byc razem bo twierdzi ze to bez sensu ze znowu by bylo tak jak przed rozstaniem.. tylko chce np czasem isc z wami na pizze, na kebab itp czasem się spotkac gdzies razem sobei pojechac np na zakupy spedzic razem dzien i pisal by wam ze was nadal kocha i nie moze przestac o was myslec..

Gość refforma_..
Fajny zabieg literacki-ta liczba mnoga :D

a po co utrzymywac kontakty z byłymi jeśli nie ma się w stosunku do nich żadnych zobowiązań np. dziecka?

Gość powiem że
bez sensu utrzymywać kontakt

Gość takie tam duperele
Kocha ale nie chce być razem?????????? Popaprany jakiś :( Pognaj go bo Ci życie zmarnuje takimi gadkami !

Kufa. A nie dało się "7 miesięcy temu rozstałam się z facetem, od tego czasu on blablabla, ale też blablabla. Co byście zrobiły na moim miejscu?"? Prościej, jaśniej i czytelniej.

Gość misiaaaa7655
kocha ale nie wiecie o co sie rozstalismy i czemu nie mozemy byc razem znaczy mozemy ale to bez sensu.. moi rodzice go nigdy nie zaakceptuja a ja jestem na ich utrzymaniu i jestem im wdzieczna studiuje dziennie juz 3 lata jeszcze mi 2 zostaly i jak do tej pory nie pracowalam oni mni ulatwiali sytuacje zebym mogla sie ksztalcic i nie chce sie im stawiac ale prosili mnei zebym dala sobei z nim spokoj ze on nie dla mnie i nie pozwalali zeby do mnie przychodzil ..

Gość misiaaaa7655
bo on to jest taki tym cwaniak, co tylko ma w glowie silownie i firmowe ciuchy typu nike adidas itp.. i tatuaze i twierdza tak jak każdy kto spojrzy na takiego odrazu ze łobuz chociaz wcale go nie znaja i nie wiedza jakim jest czlowiekiem i nie chca poznac bo uważaja ze oni sa z wyższej pułki ;/ eh

czyli pospolity dresiarz-nic dziwnego, że rodzice go nie chcą zaakceptować. I już teraz nie dziwię się tej jego propozycji-dresiarze już taką mentalność mają :P

Gość smutna104
ja tam bym chciala czasm isie spotak i pogadac tak norlmanie... moj ex pisal ze chce mniec ze mna kontakt a tak naprawde nic z tmy nie zrobil bo nie ma tego kontaktu 0 niby chcial a nie chcial i według mnie wtedy wychodzi jak tak naprawde mu zalezalo na Tobie.. nawet przez to samo zapytanie'' co slychac u Ciebie''.