Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdekzCzamerii

Oświadczenie czy rozstanie

Polecane posty

Gość EdekzCzamerii

Zamierzam oświadczyć się swojej dziewczynie. Ale im bardziej chcę się oświadczyć, to tym bardziej gdzieś z tyłu głowy pojawiają się myśli przeciwne, żeby tego nie robić. Jesteśmy razem ponad 6 lat, a ona jest moją pierwszą i jedyną dziewczyną. Tymi myślami przeciwnymi kieruje zwykła ciekawość, jakby to było z inną partnerką. Jednak wszystko między nami jest dobrze - w każdej sferze od seksualnej do "wspólnych zainteresowań". Nie ma już żołądkowych motyli, można nazwać to przyjaźnio-przyzwyczajeniem. I z jednej strony mamy długie doświadczenie, pewny związek, porozumienie, ale z drugiej strony jestem zwyczajnie ciekawy jakby to było z inną kobietą. Powoli też wkrada się jakieś znużenie i zmęczenie. Sądzę, że powinienem się jednak oświadczyć, ale w jaki sposób ograniczyć tę budzącą się ciekawość??? Związek dobrze rokuje na przyszłość, ale czy taka ciekawość nie rokuje wręcz negatywnie?

Gość niedobrze_mi
Możecie się np. na próbę rozstać, żebyś mógł sprawdzić jak to jest z innymi. Ale nie sądzę, żeby po tym ew. panna zechciała do Ciebie wrócić. Możesz się oświadczyć, ozenić, a potem rozwieść, to w końcu nei cyrograf. Albo żyjcie bez ślubu - skoro masz takie wątpliwości to po co papierek?

Gość asasssdsdsdsdsd
wlasnie dlatego nie dają dupy swojemu chlopakowi dla ktorego tez jestem 1 dziewczyną, potem taki ruchacz sie znudzi zacznie ogladac za innymi. źle robicie dziewczyny ze dajecie dupy tym ruchaczom... zamiast po prostu poczekac do slubu ;O facet potem bardziej szanuje i na pewno nie ma takich dylematow jak ruchacz ktory zalozyl ten temat

Gość ewtretyeryehy
ta wyzej to forum dla doroslych a nie dla jebnietych 16 latek. Wracaj na forum bravo, to twoj poziom intelektualny

Gość ewtretyeryehy
sram mordą

Gość kolokolokolo
nawaliłem kloca?

Gość EdekzCzamerii
Młode dziewczę, które wyzwało mnie od ruchaczy, niech raz jeszcze przeczyta ze zrozumieniem pierwszy wpis, a potem niech spróbuje się wypowiedzieć raz jeszcze. Swoją drogą, jeśli wierzysz, że ktoś wytrzyma do ślubu, to gratuluję odwagi, ale przede wszystkim wytrwałości w tym postanowieniu.