Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Homologejszon

Duza Niedowaga?

Polecane posty

Jestem chudej kosci, nie mam wystajacych zeber ani nic z tych rzeczy, jestem po prostu szczuply. Ale kilogramow przydalo by sie z 10+ :/

Ale za to pewnie mięśni zero u ciebie. ja mam 174 i ważę 77 kilo ale mięśni jednak trochę mam

Gość wiesz Leviatan
że masz chujową stopkę? cały dzień siedzisz na kafe?

Na brak miesni i sily nie narzekam, mam wiecej w bicepsie niz kumpel ktory wazy prawie 80kg jest nizszy to fakt, ale zdecydowanie grubszy. Wiec jest okej, tylko ta niedowaga :) A zeby cwiczyc przy nabiaraniu masy z taka postura to oczywiste, bo gdybym tylko siedzial i jadl to oblal bym sie w tluszcz w rzeczywistosci przy 70 kg nadal bym byl chudy, wiec miesnie to podstawa, to normalne :)

Gdyby nie miesnie zapewne mialbym wystajace rzebra przy swojej wadze i wzroscie bo na tluszcz u mnie nie ma co liczyc za bardzo :)

Ja jestem identycznego wzrostu, a waże jakieś 12-13 kg więcej. Mimo tego mam ręce jak patyki :D. A cwicze już jakies 10 miesiecy regularnie, hantelki, pompki i inne.. chyba mam niedobór masy mięsniowej, bo dobre rzeczy na przyrost masy jem.

" Homologejszon 184 cm wzrostu i 61 kg wagi" ale bzdura z ta niedowagą:P.Ja po głodówce miaŁEM około 58 kg i to była tylko maleńka niedowaga:P.Gdybyś ważył 40 kg to by można było gadać o niedowadze:D.Tyle mieli mieszkańcy obozów zagłady-ale ci ciężsi:D.

Ja wlasnie mam predyspozycje do rozwijania masy miesniowej, mam taka budowe. Szybko przyswajam lecz problem tkwi w tym, ze przestalem regularnie jesc posilki i cwiczyc. I od jakos od pol roku stoje z waga w miejscu, moze przybyl z 1 kg. Ale ostatnio jem mizernie, do tego stres itd

Max Zander vel Klaun Bzdury to Ty opowiadasz, gdybym byl grubej kosci, wtedy to by wygladalo inaczej. Z moja postura jestem szczuply i mam niedowage. Kazdy mowi, ze wygladam lepiej niz kiedys, ale dodaja, ze jednak te 5-10 kg by sie jeszcze przydalo, jak kolega wyzej mam chude rece, widocznie taka kosc. Dlatego potrzeba wiecej masy :)

dużo siły to pojecie względne :P bo na pewno bez problemu podniesiesz ze 50 kilo pytanie tylko jak długo je utrzymasz ;]

Nie wiem ile mam w bicepsie, nie chce sie dobijac :D, ale wygląda to tragicznie. Dwa razy kobiety powiedziały mi, że nie chcą mnie z powodu wyglądu. Wprawdzie nie powiedziały dokładnie o co chodzi, ale wiem, że na pewno o to. Dlatego od tej pory mam to w dupie, a ćwiczę dla siebie, by mieć więcej siły.

Zalezy tez jak cwiczysz, na mase miesniowa duze obciazenie tak zebys byl wstanie zrobic 3 serie po 8-12 powtorzen i ani jednego wiecej, po tym masz byc jak flak :D Wtedy pompujesz. Chyba, ze Ty robisz rzezbe to co innego. Najbardziej z tego wszystkiego zle wyglada reka na wyproscie w bicepsie... Dlugo utrzymam, mam bardzo wytrzymale rece. Jak na swoja wage i mase to naprawde sily mam sporo. Chyba bede musial sie zmobilizowac i znow zaczac regualrnie jest i cwiczyc, bo stoje w miejscu, az nie milo :D

Prawidlowe odzywianie przy budowaniu masy miesniowej to podstawa. Takie odzywianie na mase nie musi byc wcale drogie. Ryze, makarony to podstawowe skladniki w budowie masy miesniowej, a do drogich produktow nie naleza. Oczywiscie, weglowodany na dobry poczatek dnia i troche tluszczu tez jest wazne, o tym zapominac nie mozna :)

Cwicze co 2-3 dni. Średnio 20 (lub kilka wiecej) serii, po 10-11 powtórzen. Hantelki ważą po 12,5 kg. Pompki to w zależności od dnia, ale staram się robić regularnie. Wiem, że mięsnie potrzebuja odpoczynku. Nie robię masy, bo wiele razy próbowałem i efekty były marne.

Bo moze jestes niecierppliwy myslisz o tym i zbyt szybko wykonujesz cwiczenia? Z duzym obciazeniem im wolniej bedziesz robil powtorzenia tym mniej razy zdolasz podniesc. Wiem po sobie jak mialem okres cwiczacy to wcale nie duzo potrzebowalem, zeby skoczyc z waga o 10 kg. Rok temu w Wstyczniu zaczalem cwiczyc a pod koniec lipca juz wazylem o 8 kg wiecej, takze jak sie chce to mozna naprawde. Tylko checi sa potrzebne... To jest najgorsze

O fizjologii moze nie wiem zbyt duzo, ale na pewno wiem, ze te produkty sa potrzebne do budowania masy miesniowej :) Tez mam hantelki 2x15 kg, do tego worek, drazek. Jednak laweczka i gryf nie zastapione, a tego niestety brak