Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Homologejszon

Duza Niedowaga?

Polecane posty

Problem w tym, ze ja nie mogę przesadzać z obciążeniem, mam problemy z kręgosłupem i muszę robić ćwiczenia z ten sposób, by go nie katować. Dlatego nie mógłbym np. podnośić sztangi na leżąco, niezależnie od tego ile by ważyła. Wolę podnieść mniej, ale regularnie.

Mam niedowage jakies hmm... 4-5 Kg. Przy moim wzroscie dolna granica to 65-66 kg, takie 70+ byloby przyzwoite :) Troche ciala mam, jak totalny oswiecim nie wygladam :D

Ja mam 173/52 i moglabym troche schudnac, chce schudnac. Ale nie cwicze bo wlasnie nie chce miec miesni, to obrzydliwe wrecz nie rob sobie tej krzywdy kobieto.

Martva Nie jestes gruba, masz odpowiednia wage do swojego wzrostu :) Nie jestem ksieciem Mam taki sam problem, wlasnie miedzy innymi to byl powod rok temu dla ktorego przestalem cwiczyc, wzialem zbyt duzo obciazenia i cos mi strzelilo w lopatkach, powstal nieprzyjemny bol a dyskomfort pozostal do dzis. Jakos tak po tym nie mialem ochoty na cwiczenie.

Zamiast spadac z wagi porob sobie jakies cwiczenia na posladki :D Z biegem czasu, beda jedrniejsze i wszystko bedzie dobrze, a twarz masz okej :)

Dzieki, ale ja wlasnie nie chce miesni. Kiedys robilam sporo brzuszkow (300-600), ale teraz juz nie to zdrowie :D Biegac tez nie moge, ale ostrzegam przed ty,m, bo moja kumpela biegala i jej sie rozrosly lydki i juz nie byla subtelna 🖐️

Wlasnie to zalezy, jesli bedziesz robila odpowiednie cwiczenia na posladki to nie bedziesz rozwijac miesni tylko ujedrniac cialo i spalac zbedny tluszcz. Do tego odpowiednia dieta duzo wody i bedzie cacy :) Masa miesniowa sie rozwija wtedy kiedy zmuszasz miesnie do ciezkiej pracy z duzym obciazeniem no i jedzenie do tego dochodzi jeszcze... A lekkie obciazenie i duza ilosc powtorzen to proces spalania, tak samo bieganie, nie rozwijasz masy miesniowej tylko rzezbe :)

Ja przewaznie zapijam sie woda, kocham warzywa. W sumie nie mam wyjscia, bo inaczej bym utyla. Ale z warzyw zawsze cos wymysle i jest git.

Jestes wegetarianka ? No na samych Kanapkach, warzywach i wodzie nie utyjesz :) A co do tych cwiczen to sobie pomysl o tym, bo naprawde bez obciazenia nie rozwiniesz miesni, a przeciez to nie proces, ktory bedzie widoczny z dnia na dzien. Zauwazysz, ze robi sie rzezba to przestaniesz i pokryjesz tluszczykiem, a wtedy sylwetka bedzie seksowna na pewno :D

Ja jem dobre rzeczy jak gdzies ze znajomymi ide, bo wtedy glupio by bylo jesc marchew :) ALe na codzien tylko lekko, zreszta biore leki i jakos mam maly apetyt. U mnie z tym zdrowiem niestety tak latwo nie jest, mimo wieku ale mniejsza o szczegoly. Zawsze chcialam byc szczupla, nigdy idealna :) Dlatego szkoda zachodu.

No i jestes szczupla, a idealna to pojecie wzgledne. Jesli poznasz faceta, ktory swiata poza Toba nie bedzie widzial to bedziesz dla niego idealna bez wzgledu czy masz tu 5 kg za duzo czy owdzie. :) Chyba, ze juz go poznalas to nie masz sie czym martwic :) No troszeczke bylaby nie zreczna sytuacja z ta marchewka:) A co Ci jest jesli mozna wiedziec oczywiscie? :) a jem dobre rzeczy jak gdzies ze znajomymi ide, bo wtedy glupio by bylo jesc marchew ALe na codzien tylko lekko, zreszta biore leki i jakos mam maly apetyt. U mnie z tym zdrowiem niestety tak latwo nie jest, mimo wieku ale mniejsza o szczegoly. Zawsze chcialam byc szczupla, nigdy idealna Dlatego szkoda zachodu.

Z facetami to jest roznie. Mialam w zyciu taki czas, z e strasznie utylam od lekow. Wazylam 70 kg :o I rzucil mnie wtedy ktos, kto twierdzxil ze mnie kocha. Takie rzeczy zostaja na zawsze w glowie. Czulam sie strasznie i nie wychodzilam z domu. Na szczescie biore inne leki i moge miec niska wage. Ale wole w szczegoly nie wnikac, bo za bardzo jestem tu kojarzona ;) W kazdym razie teraz jestem z kims i jest dobrze. Zreszta ja sama lubie byc szczupla i zakladac to co lubie z ciuchow, juz mniejsza o facetow :)

Najwazniejsze, ze teraz Ci sie uklada. Moge sie domyslac, ze chodzi o jakies leki, anty depresanty itd. Wiesz, co moja kobieta miala tez ze soba problem po rozstaniu sie z facetem, ciezko bylo do niej dotrzec. Niestety, nieudany zwiazek pozostawia slad na psychice do konca zycia, chyba, ze pozna sie kogos kogo sie naprawde kocha, obdazy pelnym zaufaniem - co jest ciezko po przezyciach, wiem po swojej musialem starac sie rok, zaufala mi niedawno, ale warto bylo :)

Hehe, a widzisz... Pozory myla :) No mam bardzo dobre podejscie :) Moze to nie skromnie zabrzmi, ale to co mowisz jest prawda, do tego jestem bardzo wyrozumialy :) A dziekuje, Tobie rowniez zycze powodzenia :) Juz mnie opuszczasz?:D

Ja po Twoich wypowiedziach w innych tematach widzialem, ze ludzie raczej Cie negatywnie tutaj odbieraja, oczywiscie nie wszyscy. Ale widze, ze naprawde jestes wporzadku ;) No to do kiedys tam :) Pozdrawiam :)

Myslisz, że jest np. sens robic pompki w duzych ostepach czasu? Np. wstaje rano, mam dosyc wolny dzien, robię coś i seryjka, potem znowu jakieś zajęcie i seryjka z wolnej chwili. Czy jedynie nalezy to zrobic raz, a intensywnie? Robie tak, ale czasem mam po prostu ochote zrobic serie w wolnej chwili :D

Wiesz co ja zazwyczaj jak robilem pompki to dopoki nie mialem sily. Jak konczylem to moje rece byly w takim stanie, ze jak chcialem podniesc szklanke czy chocbym mial sie podeprzec rekami to nie dalo rady :) Brak wyczucia.

Zrob raz a dobrze, jesli masz sile zrob jeszcze raz. Po pozadnej i dokladnej serii watpie zebys mial sile tego samego dnia robic jeszcze pompki, wszystko zalezy od techniki