Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyyyz

jak dużo schudnąć?

Polecane posty

Gość xyyyz

nawet niezdrowo jakie są wasze metody? Ciocią dobrym radą od razu dziękuję, nie potrzebuję mówienie jakie to niezdrowe itd

Gość emilianna
adipex,lida meizi

Gość emilianna
odsysanie tluszczu ,opaska na zoladek,glodowka

Gość xyyyz
ale one są na recepte ;/

Gość emilianna
i zalezy czy chcesz schudnac na stale czy tylko na teraz bo wczasy ,impreza itd,na dluzsza mete szybko sie nie da bo efekt jojo straszny ile masz do zrzucenia?

Gość emilianna
co jest na recepte? chcialas szybko bez dobrych rad:ow necie pelno jest ofert po drugie jesli masz duza nadwage lekarz wypisze Ci recepte na meridie zelixe bez problemu

Gość xyyyz
wystarczy mi schudnąć 5 kg, ale marzeniem jest 10 kg

Nic prostszego. Jeśc mniej ale częściej, zrezygnowac z czipsów, fast foodów i innych pustych kalorii i zacząc cwiczyc, biegac. Nie ma magicznego sposobu a ten jest bardzo skuteczny :P

Gość emilianna
o jesuuu 5 kg to zaden problem,tyle w tydzien na kapuscianej zrzucisz myslalam,ze jakies 50;)

proponuję zakupić plastry odchudzające i najlepiej nakleić je sobie na usta :p

Gość xyyyz
ale ja pytam poważnie...chcę schudnąć za wszelką cenę, niekoniecznie zdrowo, a wiem, ze jedzenia nie potrafię sobie do końca odmówić....

Xyyyz, silna wola przede wszystki, cudów nie ma. Poza tym nikt nie mówi, że masz sobie odmawiac jedzenia. Jedz często ale małe no i nie fast foody

Gość xyyyz
ale najpierw chciałabym szybko niekoniecznie zdrwo schudnąć, a później zająć się zdrowym racjonalnym odżywaniem, żeby trzymać wagę

Gość emilianna
my jedno a Ty swoje pisze Ci ,ze na kapuscianej schudniesz 5 kg w 7 dni lub tabletki typu zelixa ok 8 w m-c co jeszcze Ci napisac skoro Ty sama nie chcesz schudnac? w kazdej diecie podstawa to mniej jesc i nie pic alko cudow nie ma jak nie dostarczysz mniej kalori nie schudniesz chyba ,ze po 5 godzi na silowni lub vacuvell

Gość xyyyz
ale to sa leki odręczne czy na receptę?

Gość emilianna
na recepte ale jak zawsze z takimi lekami w necie roi sie od mozliwosci ich zakupu

Gość indorzyca
zelixa,meridia zostały wycofane z rynku.Mozesz je kupic tylko w internecie i tego bym nie ryzykowała bo nie ma pewności czy 1.to na pewno jest ten lek a nie podróba 2.miejsce przechowywania Dietetyk polecił mi Alli.

Gość emilianna
alli jest strasznie drogi ,jakie sa efekty po nim? bo jesli dostosowac sie do tego co pisza na ich stronie i przestrzegac zasad to sie schudnie bez tabletek

Gość xyyyz
jest mi starsznie wstyd, ostatnio starsznie dużo jadłam, niby ćwiczę, ale pochłaniam ogromne ilości jedzenia i w skutek tego przytyłam :( najgorsze jest to, ze obżeram się i obiecuję sobie, ze jutro już nie będę ;/ muszę teraz to jakoś zrzucić, najpierw jak najszybciej,a później zdrowo.... szukam dobrej metody, senes w tabletkach na mnie w ogóle nie działa, zażywam po 7 na noc i nic czasami raz usiąde na ubikacji, a nigdy wcześniej senesu nie zzażywałam. co zrobić, jak to z siebie powyrzucać? żeby trochę oczyścić orgaznim, opróżnić szukam"dobrych rad"

Gość mdc.m
one nie są na recpetę tylko nielegalne

Gość xyyyz
Podnoszę ;)

Gość Aliname26
Sporo jest środków na odchudzanie, ale które działają? Niewiele z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/