Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DuchovnyD

A dlaczego nie mozemy iść ze sobą do łóżka....

Polecane posty

Gość DuchovnyD

tylko zastanawiamy się nad spacerem, kawą, kinem itp....... Jeszcze trochęa owijanie w bawełnę będzie sportem narodowym.....

Gość korminova
bo życie nie polega na bzykaniu i kobiety nie chcą tylko seksu chcą też tej romantycznej oprawy

Gość DuchovnyD
no dobrze, ale nie chodzi o "dosłowność" tylko otwartą grę, która wcale nie wyklucza oprawy, jaka by ona nie była....

Gość DuchovnyD
a facet w takiej sytuacji.......do "trudnych" też nie należy......, więc jakie to ma znaczenia. jak ktoś chce o kobiecie mówić "łatwa", to niezależnie od sytuacji to zrobi.....kwestia punktu widzenia.

DuchovnyD no dobrze, ale nie chodzi o "dosłowność" tylko otwartą grę, która wcale nie wyklucza oprawy, jaka by ona nie była.... czyli ja pytam bzykniesz mnie? a ty na to oki to idziemy do kina?:P sie to nie klei :O

Gość DuchovnyD
no właśnie wręcz przeciwnie, to czy się będziemy bzykać można wyrażać na kilka sposobów conajmniej, od gry słów po mowę ciała. Pytanie tylko po co w takim razie od początku zaprzeczać że nie o to chodzi?

Gość twtwtwtw3434
to zalezy czy tylko o to chodzi czy o cos wiecej.Bo jesli chcesz tylko bzyknac i nara,no to faktycznie lepiej sie okreslic odrazu,ale jesli ma to byc jakis zwiazek to warto zainwestowac w ta cala oprawe a wtedy ten seks bedzie predzej niz myslisz...

Gość DuchovnyD
chodzi wyłącznie o seks

Nie chodzi o romantyzm i nie chodzi w owijanie w bawełnę i udawanie, że nie o to chodzi. Dla mnie seks z facetem, którego "znam" jest przyjemniejszy. Jestem bardziej otwarta. Z zupełnie obcym szanse na orgazm są bliskie zeru. :D