Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnes 82

Wózki dla dzieci - Jane Rider 2011

Polecane posty

Gość Agnes 82

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy, które oczekują dzieciątka :) Zachęcam do rozmowy na temat wózków. Podzielmy się opiniami. Stałam się szczęśliwą posiadaczką wózka jane rider z kolekcji 2011r. chętnie o nim opowiem zainteresowanym, a także poczytam o opiniach już użytkujących ten wózek.

Gość kasia z legnicy
Ja chętnie dowiedziała bym sie o tym wózeczku czegoś więcej dzieciątko przychodzi na świat już w sierpniu , na razie szukam w necie i ogladam i ten rider mi się bardzo spodobał proszę napisać jak się sprawdza????

Gość karotttka
Zobacz jaka tu fajna promocja http://dino.sklep.pl/nowy/promocja-jane-rider-reverse-gondola-transporter-fotelik-strata-spiworek-kolor-j40-kurier-gratis-p-14076.html?zenid=7e1d16baac5a066f26aeb8227f7265d0 ja sie powaznie nad riderem zastanawiam, ma go moja przyjaciólka i bardzo dobrze jej się spisuje , ona już wozi synka spacerówka ale pamiętam go jako głeboki - świetnie wygladał i na spacerkach nie raz go wiozłam i leciutko jechał Własnie mysle czy nie kupic już teraz jak takie promocje chociaz ja mam termin na październik dopiero ale w tym zestawie za taką cene było by korzystnie

Gość MalaaMii
No ja też mam Ridera i jestem zadowolona. ;) U mnie sprawdził się przede wszystkim ten regulowany amortyzator - wózek prowadzi się jak marzenie na każdym podłożu. ;) No i bardzo podoba mi się, że siedzisko jest odwracalne i dziecko może podróżować buzią raz w stronę rodzica, a raz w stronę całego świata. ;)

Gość fantasticco
jane Rider - ekstra ekstra ekstra Wreszcie mam i jak piszecie, wszystko się zgadza, fantastyczny wózio pod każdym wzgledem, no ja naprawde jestem zadowolona

Gość Aga(ta)
U mnie przy przebiegu 7 tys km amortyzator się wylał, i odpadło jedno koło. Szczerze nie polecam tych wózków.

Gość mama pije soczek
Pani AGAta jakieś żarty sobie chyba robi , po co to się wypowiadac jak nie ma nic do powiedzenia My Ridera mamy od zeszłego roku , myślę o zmianie spacerówki ale tylko dlatego że szukam wózka rok po roku , ale z ridera i tak będziemy korzystać bo wózek jest super