Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczka21

Mam 21 lat a miałam już 10 partnerów sexualnych...

Polecane posty

Gość pomarańczka21

Czy to naprawdę tak dużo???Teraz jestem w szczęśliwym związku...ale mam wyrzuty sumienia.Mój narzeczony nie raz pytał ilu ich było ale ja zawsze kłamałam...czy mam mu powiedzieć prawdę?

Gość Pomaranczka 21
Wlasciwie to 19.........:(

Gość Pomaranczka21
A 19 to chybaa nie tak zle??

Gość vbm28
o kuźwa...ładnie puszczalska jestes :O

Gość pomarańczka21
Ktoś tu się podszył...

Gość gvhjsbtu
nie mow! jezeli sie pyta, to znaczy, ze ma kompleksy i jakakolwiek liczba powyzej 1 go przerazi

Gość Pomaranczka21
ten 2 komentarz od gory jest podszyty. Aleee odpowiedzcie czy to ze puszczalam sie z pierwsaz 19 nie liczac seksu grupowego to zle?

Gość Darkos023
Wkoncu to nie jest mydlo i nie zmydli sie

Gość m,arcol
nie mów

Gość Pomarańczka21
ODPOWIEDZCIE CZY TO ZLE DO CHOLERY!

Gość pomarańczka21
To nie jest prowo... w wieku 16 lat poważnie się związałam i to był pierwszy.Poźniej drugi z którym byłam pół roku.Następnie trzeci-3 miesiące.Czwarty-to było na wyjeżdzie za granicę.Piąty-byliśmy 3 miesiące.Szósty-na studiach.Siódmy-kolega w którym zawsze się kochałam(to był tylko jeden raz)Ósmy-byłam z nim miesiąc.Dziewiąty-na imprezie.No i dziesiąty - mój narzeczony...

ja tam bym nie chciala miec takiej dziewczyny (gdybym byla chlopakiem). pytasz czy to duzo? zapytaj narzeczonego to on Ci powie...

Gość A jakąś naukę wyciągnełaś
z tych przygód? Czy teraz wiesz co Ci w seksie sprawia frajdę, a co nie? Czy sama wiesz, co facetom sprawia frajdę, a co nie? W ogólności, normalni faceci lubią dziewczyny chętne i namiętne, choć niekoniecznie powinni wiedzieć, jaka droga do tego prowadziła. Zresztą - kobiety też lubią chętnych i namiętnych, a oprócz tego jeszcze majętnych.

Gość frfw3rfrf
To wcale nie jest dużo. I w ogóle co to znaczy??? Miałaś ochotę isc z nimi do łóżka i już, nie ma o co rozdzierać szat. Mam 40 lat i w twoim wieku miałam około 20 partnerów, w sumie miałam ich ponad 30. Co nie zaszkodziło mi z czasem wyjsc za mąż, urodzic dzieci i być wzorową żoną i matką.

Gość jaciekurwaniemoge
"i być wzorową żoną i matką." :o

Jak na twoj wiek , to malo. I nikt ci tiu nie bedzie wyliczal ile to malo czy duzo. Ja mialam tez kilku.......moze i pare dziesiatek w zyciu i nikomu nic do tego, a faceci to co inni ..? Tez lataja z lozka do lozka , wiec sie nie przejmuj. A swojemu narzeczonemu nie mow, nigdy, oni woli uslyszec ,ze moze 1-3 nie wiecej, to ich meska duma.

Gość tgjehkyejj
niby duzo ale tak naprawde malo :) to Twoja sprawa, nigdy mu nie mow chyba ze chcesz podeptac jego ego :D

Gość nie chory na prawdę
I tak własnie mamy hipokryzję.Laski mydlą oczy a faceci nie lepsi.Okłamujmy się w imię szczęścia:P Im mniej wiesz tym spokojniej żyjesz

Gość przeszlosc jest bardzo
wazna

Gość niezaspokojona koteczka @
Moim zdaniem jednak jest to dużo ,chociaż w obecnych czasach ...

Gość Babuin
czego oczy nie widzą....... Najprawdziwsza prawda.

pewnie marne prowo.. wiele takowych tu bylo. a jesli nie to radze uwazac na choroby weneryczne. przebadac sie na nosicielstwo hiv, hcv. i nie roznosic tej zarazy jesli sie takowa zarazilas np nie tatuowac sie, nie zapierdalac do kosmetyczki itp. bo tak na marginesie ludzie ktorzy zarazili sie tym dziadostwem np w szpitalu, w salonie tatoo, czy innym miejscu gdzie uzywa sie igiel lub od skurwialego i niewiernego partnera to osoby ktorym sie wspolczuje i powinno pomagac. ale kily ktore dymaly sie z byle skurwielem ktorego widzi pierwszy raz na oczy powinny zdychac pod plotem a za roznoszenie tego syfu po takowych miejscach jak w.w. powinni zostawac zajebanym. nie jestem moherem ale moja kolezanka umiera na hiv bo jej ex chloptas- skurwiel zajebany zarazil ja tym, dymajac jakas szmate. dlatego tak nienawidze chodzacych kil ktore przez poped swojego organu, niszcza innym zycie"dzielac sie" z nimi swoim zdychaniem w meczarniach

Hm... a lepiej mieć 10 partnerów w ciągu kilku lat wybranych świadomie, czy puścić się raz na dyskotece, po pijaku, zajść w ciążę, wrobić faceta w ślub, a potem odgrywać rolę świętoszkowatej żony?

i przebadaj sie bo jak zarazisz przez swoja zaropiala pizde swojego chlopaka jakas smiertelna zaraza to bedziesz najwieksza kurwa i scierwem pod sloncem. to ty powinnas zdychac a nie on wiec radze przebadaj pizdzioche szmato pierdolona :)