Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-wiem-co-robic.

Dziwny problem.

Polecane posty

Gość nie-wiem-co-robic.

Spóźniał mi się okres 4 dni, więc postanowiłam zrobić test dzisiaj rano, wyszedł pozytywny... nie mineło kilka godzin i dostałam okresu. czy możliwe że test się pomylił? czy mogłam być w ciąży? Co myślicie?

Gość ja ci powiem cos ciekawego
mozliwe ze to ciaza biochemiczna i samoistne poronienie nastapilo mozliwe ze to plamienie a nie okres mozeliwe tez ze to okres ale ciaza nie jest zagrozona tu nie ma wrozek idz do lekarza

Hej :) Ja obecnie jestem dzień przed porodem :) Co do twojego problemu to jest kilka wyjść.... Test przez zakażenie bakteryjne mógł wyjść omylnie (możesz powtórzyć, lecz najlepiej wybierz sie do lekarza ginekologa, ponieważ jeśli już test wyszedł pozytywny to musisz być dalej niż w 3 tygodniu ciąży) Albo jesteś w ciąży z tym że na początku często organizm przystosowując sie do nowej roli może zacząć wydzielać krew. Też powinnaś zgłosić się do lekarza. W pierwszej ciąży miałam "miesiączkę" ( która okazała sie po prostu krwawieniem ciążowym) do 5 miesiąca!! :))

Gość nie-wiem-co-robic.
Nie współżyłam ze swoim mężczyzną w dni płodne... tylko pod koniec w sumie cyklu, jakieś 7 dni temu... więc sama nie wiem co myślec na ten temat, bo chyba nie możliwe żeby doszlo do zaplodnienia... :(

Gość zioisiaii
to jak niemozliwe to po sie pytasz.?

zioisiaii- i po co takie komentarze? dziewczyna ma prawo się przejmować! Tym bardziej jeżeli jest w ciązy to obawy są całkowicie normalne! nie-wiem-co-robic.- kobieta nie zachodzi w ciąże tylko i wyłącznie w dni płodne ponieważ wtedy środki antykoncepcyjne nie byłyby potrzebne. Wystarczyłoby tylko liczyć dni płodne i wtedy nie współżyć. Nie zamartwiaj się ,ale też nie nastawiaj. Po prostu idź do lekarza i zrób drugi teścik :) Czekam na wynik!!! I trzymam kciuki. A jaki wynik byś chciała?

Gość nie-wiem-co-robic.
kuszla-pozytywny oczywiscie.