Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieraaaa

Czy rozmiar piersi jest taki ważny dla facetow?

Polecane posty

Gość wieraaaa

mam 21 lat i bardzo male piersi, a właściwie ich brak... czy przez to nie znajdę chłopaka ? czy to jest aż tak wazne... mam doła :(

Gość smutna104
ja tez mam male i co?? mam to gdzies albo ise cala podobam facetowi albo nie, nei mam zamiaru rozpaczac z tego powodu

Gość wieraaaa
mam bardzo male A

Gość belerofront
75 B wystarczy a jak masz mniejsze, to możesz to nadrobić sposobem poruszania się lub innymi umiejętnościami

Gość wieraaaa
piersi sa jedynym moim kompteksem, pozatym jestem zgrabna, wysoka i wydaje mi się że nie brzydka, tylko ten biust porazka....

A mnie się małe podobają, duże zresztą też. Na pewno większość facetów nie zwraca uwagi na rozmiar biustu. Wstaw fotę, pewnie nie sa aż takie małe.

Gość wieraaaa
Pytanie do panów czy jak kobieta ma male piersi to już ja skreslacie?

Gość tylko nie same sutki
chociaż małę B i resztą musisz nadrobić czyli ładna buzia, duże oczy, usta jak nie masz nic innego do zaoferowania to kicha.

Gość saaaaaaaaaar
mam ladna buzię, długie blond wlosy, jestem szczupla, tylko te małe piersi.... ;( eh ;(

niektórzy patrzą tylko na piersi... ale nie przejmuj się, bo dużo jest takich, którzy patrzą na całość, nie tylko cycki;) także głowa do góry!

mój to 75B, ogólnie mówią, że taki normalny "europejski";) ale mogłoby być coś więcej;) ogólnie jestem takiego zdania, że mało która kobieta jest zadowolona ze swojego biustu

Kiedyś poznałem fajną dziewczynę, piersi A, ba - praktycznie można powiedzieć, że ich nie było, a i tak mnie totalnie zauroczyła swoją osobą...:)

Gość belerofront
otóż to, to że faceci lubio duże biusty to mit i wymysł mediów

Gość dls 33% facetów biust
liczy się najbardziej dla 67% najbardziej liczy się tyłek kobiety Talia jest ważna

Gość ahahahahah
Tak samo jak dla dziewczyn liczy się wzrost dla facetów liczy się biust, masz małe cyce to obniż poprzeczkę.

Gość prosty facet0
Rozmiar i ksztalt. Wazne, zeby nie byly za duze i obwisle, ale fajnie pomietosic cycucha :) wiec panny z dwoma kupkami piasku na klacie przegraly zycie. Oczywiscie wasi faceci beda wam wciskac, ze to sie nie liczy (bo i co maja powiedziec) ale jak kiedys przejdzie kolo nich kobieta z ladnymi (niekoniecznie ogromnymi) piersiami to im cisnienie rozporki porozsadza. To jak z penisem, mozna klamac, ze rozmiar nie ma znaczenia, ale wszyscy wiemy, ze przy malym fredku zadna technika nie pomoze. P.s. I od razu odpusccie sobie pomysly typu puszapy i inne waty w staniku, bo jak przyjdzie co do czego, to nie dosc, ze facet bedzie mega zawiedzony to jeszcze poczuje sie oszukany.

wieraaa, w ciagu nastepnych 10-ciu lat zadzialaja w Twoim zyciu prawa tzw. naturalnej selekcji. Czyli, faceci, ktorza leca na duze piersi nie beda sie Toba interesowac, natomiast ci, ktorzy lubia male beda sie wokol Ciebie krecic, tak to sie odbywa...w wielkim skrocie ;)

Gość to jest najwazniejsze
ile razy mozna o tym samym. wiadomo ze jest wazne. BARDZO WAZNE

Gość Miszael
Dla mnie to ważne, żeby kobieta miała duże, ładne piersi i szczupłą, zgrabną sylwetkę. Nie ma nic piękniejszego :)

Laska musi posiadać tyłek, talię i cycki w ładnym kształcie. Rozmiar mniej ważny, byle były i nie wisiały.