Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiattojednoklamstwo

czytam sobie sluchajcie o tragedii

Polecane posty

w Jonestown. I tam nie ma JEDNEGO SŁOWA wiecie, JEDNEGO SŁOWA o dziecku diabła - w zasadzie żadnych zdjęć, niczego. Jakieś KAZANIA durne - z których nic nie da się zrozumieć. Rozumiecie coś z tego? KOSZMAR, nie? :(

Gość vardzomizanielenzal
jak tam na leczeniu było ? :) ładny szpital ? puszczali Cie do ogródka? :)

Gość jesteś prze
na leczeniu to ty i twoi znajomi powinni się dawno znaleść, ale że głupiemu zawsze się udaje to macie posrane szczęście.

Gość rdgfvdfgvdxcgfcf
owca wypierdalaj stad

Gość jest pierogiem
słabe provo:P inspirowane czyimś tekstem, bajką którą ci opowiedziałam :)

Gość chamstwo się wdarło
na salony

Ale powiem wam teraz widać W CAŁEJ KRASIE jaki to jest cwel ten mój młodszy, jaki żenujący. Tak to latał całymi latami do mamuśki - no to choć studia, dobrze nim tam rozporządzają. Jemu tam położne nie naświniły czy to urodził czy nie wiecie. A on jest podstawionej jednej takiej dwunarodowościowej za JEJ martwe dziecko. I póżniej ojciec się stracił i wielce do matki, ale tylko rządzić i ... bez studiów. I na niego wszyscy. Myśli, że mi da rady. Pistoletem i tyle. Niezły gagatek to jest. Bo jak był małym dzieckiem to widział Boga I Z TEGO SE MÓGŁ RZĄDZIĆ i wiecie o co mam pretensje, że skoro nie lubił biura to miał normalnym ludziom pomóc, znać się tam z kimś kto by mu mógł byle co na biuro powiedzieć ZŁEGO i to wykorzystać, zeby np. z pracy odejść (warunki szkodliwe) albo żeby uczciwych ludzi nie krzywdzić. Bo jak się okaże, że ci wisielcy BEZSENSOWNI w Polsce pracowali tam gdzie on i to wszystko stało się jak śmierć tej pani Janiny to jest to JEGO WINA i koniec. Bo skoro się kogoś nie lubi to trzeba go niszczyć aż nastąpią wiecie zmiany pozytywne. A on jest taki wał, że trzyma sobie z mordercami, sam nie wie co robi i on się kropnie to jego sprawa już, a reszta to co kurde i tyle. A ci ludzie wiecie to samo - nawet nie umieją pociągnąć NIKOGO do odpowiedzialności za zbiorowe samobójstwo. I wiecie to tu w Polsce rodzinę trzeba mieć i wszystko, żeby byle jaką pracę dostać, a tam? Sami wszyscy są, radzą sobie, bez rodziny, bez nikogo - takie kariery robią. Ja nie mogę. Takie kariery, że cała rodzina się straci to wszyscy to gdzieś mają - taka kariera. Dajcie spokój. A przyjedzie Bogu ducha winna osoba to jeszcze na nią - a o co im w sumie wszystkim chodzi? Się przejęli bardzo. Naprawde :( To mieli zgłosić se to na policji jak się biura zaczęli bać wiecie - to mnie zaczęli szczuć dekle. A po co to piszę? Bo walczę o zwrot podatku. Ja byłam normalnym pracownikiem w szkole w Polsce, a nie jakąś kretynką bez zęba i tyle :(

Gość szfęda
ta znowu pisze te swoje spiskowe dzieje :D ale ludzie są chorzy , idź kobito pod sklep i pogadaj z sąsiadkami

on jest podstawiony - tak miałam wyżej napisać. Ja nie mogę ale życie powiem wam... szkoda słow :(

To nie są żadne spiskowe dzieje tylko piszę jak mnie pięknie Iwonka X. urządziła. A teraz niech se wszyscy wiecie idą na policje. Tyle mnie to obchodzi. Ten chory na łeb młodszy brat też bo jak ja zrobiłam błąd że dyry nie zniszczyłam w Polsce to 10 lat problemu i 2 lata pracy nie mam. A on? A co to inne prawa na Zachodzie są? I tyle. I koniec. I sobie zajechałam pracę stałą i wszystko, a on co sobie nie myśli, nie? Że on jest z Holandii. Żeby to jeszcze była prawda... i tyle :(