Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna bambuskaaa

moglybyscie byc z chlopakiem gdybyscie zobaczyly taki filmik z nim i z jego byla

Polecane posty

Gość belerofront
no i co z tego, że przeżył? to chyba dobrze, że potrafi uszczęśliwić kobietę i nie był z nią tylko dla seksu, trzeba się raczej zastanowić dlaczego umieścił ten filmik w necie?

Każdy facet jest z laską tylko dla seksu. Gdyby nie seks, to nikt by się nie uganiał za laskami.

Wiesz co, nie, nie dlatego, że byłabym zazdrosna. Po prostu krzywo patrze na obnoszenie się swoim szczęściem poprzez montowanie nagrań z telefon i sweet foci z dorobionymi neonowymi wyznaniami w jeden, pozbawiony ładu i składu filmik.

Barć ... jakby ci to powiedzieć? Niektórzy faceci tez chca mieć dzieci chcą stworzyć im rodzinę:) jesli wiesz o czym mówię

Regres- A dzieci to jak się robi? W sumie idzie mieć dzieci bez seksu, ale jednak większość dzieci jest na tym świecie po przez seks.

Gość Prrrrrrrrrrr
A które z tego filmiku teraz nie żyje?

Nie są razem, bo ona wyjechała do Anglii i w pracy i się puściła z jakimś Bambusem

Gość Ile kosztuje
serio?

Gość dziewczynkaaaaaartyu
ale śliczna ta dziewczyna, bardzo ładna.;)

Gość martyyyyyyyysia
Fajny filmik :) aż miło popatrzeć :0 i dziewczyna tez b.ładna :) ale było mineło pewnie co ? nic nie trwa wiecznie, a czasem warto w życiu coś zmienić, np. KOBIETE :) Mysle, ze to dobry chłopak i niedługo z Toba i waszymi dziećmi taki filmik wklejisz :) Powodzenia :):)

Barć przeliczyłem się co do ciebie tak jak myślałem - nic nie zrozumiałeś :D

Gość bleblebleeeee
a ty teraz się z nim spotykasz? Jest nadzieja,że Ty też coś fajnego z nim przeżyjesz... Ale też może on myśleć o niej,jak ją kochał...

Gość uhauha
no właśnie, a teraz Ty z nim jestes?? czy jak?

Gość MartuuussssiaaaaXxXo
o kurde ! ale swiat jest maly!!!! ja ich znam ;) sa z mojego miasta ;P ale nie wiedzialam,ze juz nie sa razem ;/ tacy byli szczesliwi ... ;/

zdjęcie w 7.29 minucie filmu mówi nam wszystko do czego potrzebna była mu ta kobieta :P

Gość bleblebleeeee
Chłopak przeciętny,dziewczyna bardzo ładna... A rozstali się definitywnie,czy jest szansa,że wrócą do siebie,bo tak się kochają i są w stanie sobie wiele wybaczyć...

nie jestem z nim, nie znam go i zapewne sa dalej razem, ale jestem w takiej sytuacji ze w necie krazy filmik mojego chlopaka i jego bylej, tez taki ladny, pelen milosci a mi sie noz w kieszeniu otwiera jak na niego patrze i nie moge zniesc mysli ze byli razem tacy szczesliwi i wymyslam sobie ze jemu bylo napewnoi lepiej z byla. wzielam ten filmik dla przykladu bo jest rownie ladny jak ten z moim chlopakiem, a z wiadomych przyczyn nie chcialam tu swojego chlopaka wklejac

Gość bleblebleeeee
Aaaa, a ja myślałam,że Ty z tym Bambuskiem jesteś!!!

Gość yyyhmyyya
to powiedz mu żeby skasował, nie da się?

co Ty pieroldisz ZE ONA wyjechala do pracy do ANGLII SAMA JAK WYJECHALI RAZEM!!! I TO ze sie puscila to tez Twoj wymysl!!!! bo sa dalej razem !!! Ona sie nazywa Ilona S. sa z K. !!!!

Gość jagodaaaaaaa
Przecież filmik można usunąć, zablokować albo cuś i po problemie... Mogłabym z nim być, ale nie mogłabym tego oglądać, jesteś masochistką czy co??

ale to jego byla umiescila ten filmik, wiec a on wie ze mi sie nie podoba to ze ten filmik jest w necie, ale nie ma zamiaru jej powiedziec zeby usunela. a to ze sie puscila toi podszyw :P

Gość bleblebleeeee
MartuuussssiaaaaXxXo - naucz się czytać, tak? Laska pisze,że ten filmik to taki przykładowy...a nie autentyczny jej chłopaka.

...dopiero pozniej to dopisala, i ze "puscila sie" jako iz byl to podszyw

Gość bleblebleeeee
No nie doczytałaś... po prostu! Oni naprawdę są tacy szczęśliwi jak na filmiku??? Ładna para...

myslalam ze to odrazu widac ze podszyw.