Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam na sprzedaż

sprzedam suknię ślubną biała 40-42 bolerko + rękawiczki

Polecane posty

Gość ja mam na sprzedaż
szkoda, może jednak komuś się spodoba skoro mi się podobała.....eh

Gość zostaw kotke w spokoju
kiepskie zdjecia. okropne dodatki, ktore psuja cale wrazenie i sprawiaja, ze sukienka wyglada wyjatkowo tandetnie. zdejmij te bandaze z rak i zrob sobie nowa "sesje" na jakims neutralnym tle i tak, zeby bylo widac tylko sama sukenke..

Gość ja mam na sprzedaż
żałuję że nie sprzedałam za 200 zł jak miałam okazję. kurde naprawdę nie uważam że jest brzydka

Skusiłabym sie bo suknia piekna cena tez niczego sobie ale nosze 38 rozmiar i 40 bylaby za duza ;P Przykro mi

Gość ja mam na sprzedaż
była właśnie mierzyć suknię pani z rozmiarem 38 i była na nią za długa i za szeroka w biuście, spróbuje jeszcze z tym zdjęciami innymi.

Gość dołańczam gratis welon
no padłam na plecy ze śmiechu z tego ślunskiego ogłoszenia!!! najpierw zajrzyj do słownika ortograficznego i naucz się gramatycznie mówić, laska, a potem rób opisy do ogloszeń ;) a welon paskudny - lamówki to obciach i obrzydliwstwo, tak samo, jak te koszmarne pseudorękawiczki bandaże na jeden palec - ani to rękawiczka, ani jakiś pokraczny urwany rękaw - a z każdej ręki zrobią serdel... sukienki tez nieładne - widac na prierwszy rzut oka, że uszyte z tandetnego błyszczącego materiału, wyglądają jak uszyte z foliowych torebek na zakupy niestety, ale co tu się oszukiwać - Ślązaczki nigdy nie grzeszyły dobrym gustem ;) jednorazowe górnicze księżniczki (a potem hausfrauen po kres życia) na ślub zawsze odstawiały się jak choinki - falbanki, lamówki, rękawiczki, naszyjniczki z jablonexu, ogólnie bezguścia na tony i wszystko, wszystko, byle dużo!!!! bo księżniczka tylko raz, a potem juz tylko gary i pieluchy ;) ogólnie odstawiały się dziewczyny jak koczkodany, brak chyba tylko sznura lampek choinkowych podłączonych do przenośnego agregatu - wtedy to Pannę Młodą byłoby widać jak trza!!!!!!

Gość ja mam na sprzedaż
dołańczam gratis welon> wiesz co opinie to możesz mieć różną i gust też nie musi ci się podobać, ale kultury to ty za grosz nie masz, co cię upoważnia do zakładania z góry jak kto żyje?

Gość suknia jednej i drugiej
szwagierki, a w obu ten sam śliczny kwiatek ortograficzno-gramatyczny - "dołańczam" ;) hyhyhy a śląskie śluby zdarzało mi się oglądac wiele razy - konia z rzędem tej Pannie Młodej, co nie wyglądała jak kopa siana cała w falbankach, szkiełkach i cekinkach ;) i obowiązkowo biust na wierzchu!!

Gość o maj god o maj god
obie sukienki brzydkie, a zdjecia tak beznadziejne, ze szok # na zadnym nie widac dobrze calych sukienek

Gość esdfsegrsdggsgxd
muszę przyznac, że wszystkie trzy sukienki są wręcz obrzydliwe

To ja poprosze tego konia z rzędem do Mikołowa. Dla mnie. Siana w sukience nie mam, falbanek też nie.

Gość więc jesteś chlubnm wyjątkiem
pośród ślunskich Panien Młodych ubranych w zwoje falbankowanego plastiku i kłębki lamety ;)

Gość ja mam na sprzedaż
podnoszę

Gość Wandusia 0
Mam do sprzedania taką suknię ślubną: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3da1f5d9e03ed14b.html Rozmiar 34/36. Wzrost 165+obcas. Uszyta z białej inteligentnej tafty. Ramiączka i pas w biodrach z koronki wyszywanej kryształkami i koralikami, które pięknie się mienią. Cena kusząca.

Gość ja mam na sprzedaż
up up

Gość ja mam na sprzedaż
sprzedałam:)

Gość do tej tu jednej
chamskiej wg. siebie dowcipnej. Gdybyś poświęciła trochę czasu na douczenie się zamiast na pseudośmieszne wypowiedzi, to wiedziałabyś, że w Gliwicach Ślązaczek nie ma. Tam wszyscy ze wschodu poprzyjeżdżali. Ale do tego trzeba trochę znać historię.