Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vera lynn

Zrobiłam sobie obiad i jako osoba samotna zjem go sobie z Wami.

Polecane posty

Wiadać, że gówno wiesz, pomarańczo 🖐️. Dublować Orkę mogłam kilka lat temu, teraz letko w papciach mogłabym być Moby Dickiem. :O

Koło września? Całkiem możliwe..pamięć nie ta..😴 Idę zmywać i po herbusię. I'll be back!

u mnie juz jest kalarepunia :-) pycha :-) vera, nie marudz byczusiu, na pewno nie jest tak zle :-D

Gość brokulki sa mniam mnia m
nie dosc ze zdrowe to pyszniutkie, uwielbiam:) rybka tez smaczna ale ja wole smazona brukselka szpinak i inne warzywka tez bardzo lubie chyba wszystko lubie:) a nie hamburgery tylko blee

O Moby Dicka :-D Dzisiaj, w niedzielę, spotkamy się z Rysiem w kościele Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja będziemy piwo pić Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja będziemy piwo pić Potem wpadnie Ela-Ela zawsze jest, kiedy jest niedziela A z Elą narzeczony i jego koleś Krzyś I on, i ja będziemy piwo pić A z Elą narzeczony i jego koleś Krzyś I on, i ja będziemy piwo pić Potem wpadnie Janek-Janek zawsze ma szlugi i pianę I koleżków kilku ma-oni będą razem z nim I on, i ja pójdziemy razem w dym Koleżków kilku ma-oni będą razem z nim I on, i ja pójdziemy razem w dym A od poniedziałku każdy robotę ma na karku I ja, i Ela, Rysiek, Janek, Krzyś I przez sześć dni nie będziem piwa pić Ja, i Ela, Rysiek, Janek, Krzyś I przez sześć dni nie będziem piwa pić Ale w niedzielę, spotkamy się z Ryśkiem w kościele Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja będziemy piwo pić Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja będziemy piwo pić

Oj, nie o to chodzi, że jestem gruba. Chodzi o to, ze jestem w chuj wysoka. :O Boję sie siebie. :O Godzilla jest przy mnie biednym żuczkiem. :O

Gość krusowa
Veruuuu... smacznego :D:D:D🖐️

Gość kobieta w pomarajczy
ja mam 176 i chyba ciagle rosne:O niedługo bede miała problem bo przerosne faceta :O a ty ile mierzysz verka?

Krusowa, no co Ty. :O Toż to mgr inż. Mineciarstwa stosowanego. :D Ja mam 178 i rosnę już tylko wszerz. :O

Może wszystkie kalorie pójdą w tzytzki :-D Ja też miałem 178, ale już powoli idę do piachu :-(

Za to co napisałes o mnie jesteś zupełnie blisko wąchania kwiatków od spodu. Osobiście o to zadbam. :classic_cool:

Gość krusowa
Po pierwsze to nie! o nielizanie pipy tylko o nieumiejetne lizanie! A po drugie to sam jojczył w sobote,że nie umie...:D:D:D Nooooo kurwa znowu sprzątam...w sobote tak skutecznie sobie kompa odłączyłam ,że dopiero wczoraj udalo mi się go znów załączyć :D:D:D I nawet nie wiem czy ten Twój kolega toooom pauke w końcu wstawil czy nie...:O

Mówię przecież, że trochę mniej od Pudziana. Sprawdź se w wikii ile waży. 😴 Czy moze ta czynność cię przerasta. 😴 Krusowa, ciężko mi w to uwierzyć. :classic_cool:

No dobra Krosuowa, niech Ci będzie, że nie umiem. Ale za to paukę dobrze podaję :-)

Pewnie też trochę mniej od Pudziana :-P Skoro moje dni już są policzone to zanim nastąpi koniec jeszcze sobie po Tobie pojeżdżę ;-)

On waży tylko 123kg. :o A ma 186cm wzrostu :o Byłam przekonana, że taka masa mięśni waży dużo więcej. :classic_cool:

Skądinąd wiem jak wygląda język Androgena i muszę przyznać, ze jawi się całkiem obiecująco. :classic_cool: A ja sobie potrafię polizać końcem jęzora nos i też jest zajeebiście. :classic_cool: Łobuz, teraz jest mi przykro. :( 🖐️

Gość krusowa
Noooo doooobra...przyznam się już...pauki oglądałam :P:D Androooo?????Ty młodzik jestes ,nie?

Zresztą, co tu dużo mówić. Język to nic wobec klaty, ud i rąk. [robi maślane oczy] :classic_cool: