Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkebnsdjgvfwhndksxjvsakfjnkmsv

Prezerwatywa została we mnie

Polecane posty

Dzisiaj kochałam się z moim chłopakiem, niestety prezerwatywa została we mnie, a chłopak miał juz wytrysk. Cześć spermy wypłyneła na łóżko, nie wiem czy coś zostało we mnie. Z moich obliczeń wynika, że mam 2 dzień dni niepłodnych, jednak czasem okres mam nieregularny. Czy warto brac tabletkę 'po'?

Gość jednooki wąż
Czy warto sie później skrobać albo wychowywać dziecko na które cię nie stać? Zastanów się kurwa.

Gość kamasolka
ja pobiegłabym w te pędy po pigułkę, nie ufam wyliczeniom, płodne-niepłodne

Skoro po seksie sie boisz ze mozesz byc w ciazy to znaczy ze nie jestes jeszcze gotowa na puszczanie sie;)

Gość bo daje się piczki chłopu z
kutasem, a nie małolatowi z ptaszkiem.

Gość olka91111c
no jezeli nie jestes pewna to mozesz isc do lekarza bo z tego co piszesz nie bylabys zadowolona gdybys byla w ciazy. A ta gumka zostala cala w tobie czy tylko kawalek a reszta wystawala? bo jesli kawalek to moim zdaniem male prawdopodobienstwo zeby cos sie dostalo do srodka ale zawsze jest wiec zrob jak uwazasz. Ja kiedys mialam podobna sytuacje, nie bralam zadnej tabletki, w ciazy nie jestem. Teraz juz wiem ze jak cos to mam schodzic z niego delikatnie zeby ta gumka nie spadla:P

aż mi uchem wyszła:(

Niestety została cała...;/

Gość olka91111c
no to jesli zostala cala to wiesz ona sie tam pozwijala wiec istnieje mozliwosc ze cos dostalo sie do srodka, bo wytrysk to nie jest jedan kropelka niestety:( moim zdaniem prawdopodobienstwo jest duzo wieksze niz bylo w moim przypadku:( chociazby przy wyciaganiu tej prezerwatywy moglo sie cos dostac. Jesli masz taka mozliwosc to lepiej idz po ta tabletke, no chyba ze jestes gotowa na dziecko, nie wiem ile masz lat. Wiesz co ja biorac taka tabletke chyba mialabym jakies wyrzuty sumienia, czulabym sie tak jakbym zabijala wlasne dziecko, wiem ze moze to dziwne ale tak jest, jesli nie ma innej mozliwosci to lepiej isc po tabletke a na przyszlosc uwazaj, mi taka sytuacja zdarzyla sie raz i teraz uwazam jak schodze

Ech, no chyba muszę ja wziąć... Tylko niestety recepty na tabletkę nie posiadam, chyba łatwiej będzie zakupić tabletki z metody yuzpe?

Gość jaskiniowiec
Żal mi Ciebie 🖐️

Gość szpulka szpilka
Po receptę możesz iść do przychodni, szpitala, prywatnie do ginekologa a nawet weterynarz może taką tabletkę przepisać:/ Idź do lekarza lub zarejestruj się na jutro na wizytę i tyle. Masz 72 h, więc loozik.