Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkakeri

Śluz na początku ciąży !

Polecane posty

Hej dziewczyny ! Kochałam sie z chlopakiem dzien po okresie ... i on skonczyl we mnie...czy jest szansa ze jestem w ciazy....on zapewnial mnie ze nie ma sie o co martwic bo mam dni nieplodne...ale dzien po tym stosunku zauważyłam dziwny sluz...taki inny niz zwykle i brązowawy ...czasem przed lub po okresie taki miałam ale był zupełnie inny... czy moge byc w ciazy ? pomocy ! wiem ze test mnie upewni ale zrobie go dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki.... Jak wygladal sluz u was dziewczyny ? pytam o te ktore naprawde byly w ciazy...minal juz tydzien i ten sluz nadal jest.... no moze nie tydzien a 5 dni...

Gość nanna 5296
jak on cię zapewnia, to ty mu już na pewno nie wierz

Myślę, że nie jesteś w ciąży, w czasie okresu i zaraz po nim masz dni nie płodne... jak dla mnie nie ma opcji... a śluz to śluz, wkręcasz sobie..

jestem trochę panikarą ale dla nie to nowa sytuacja... seks bez jakiegokolwiek zabezpieczenia ... jedynym 'zabezpieczeniem ' tutaj byly dni nieplodne ..

Gość duchświęty
Jak się nie zabezpieczałaś, to oczywiście MOŻESZ być w ciąży, bez względu na to czy masz dni płodne czy niepłodne bo plemniki mogą przeżyć w Twoim organizmie do tygodnia, poza tym czasami Twój kalendarzyk może nawalić. Dziwi mnie to, że tego nie wiesz a seks uprawiasz. Ponadto nikt z nas nie jest duchem świętym, żeby określić, czy w ciąży jesteś. Ponadto idź po rozum do głowy. Jak Ci chłopak każe skoczyć na główkę z 10 m i zapewni Cię że nic się nie stanie to też skoczysz? Weź się ogarnij, poczytaj na ten temat, zapoznaj się ze swoim organizmem i nie ryzykuj ciążą bo akurat masz niepłodne. Od tego robią gumki, żeby ich używać! ;]