Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonaaaa2121

Czy ktoś wyjeżdż w najlbiższym czasie do Anglii?? (do pracy w odpowiedzi na ogł)

Polecane posty

Gość iwonaaaa2121

Odpowiedziałam na ogłoszenie o pracę w Anglii na magazynach i kazali mi przylecieć. Nie wiem co robić. Sama się trochę boję. Im wcześniej tam polecę tym lepiej (do tygodnia). Czy ktoś się nie wybiera?? Zainteresowanym podam stronę z ogłoszeniem. Fajnie by było gdyby poleciała ze mną tam jakaś kolerzanka. Mam 21 lat.

Gość kolezanka a nie kolerzanka
:O

Gość iwonaaaa2121
Londyn

iwona wiesz co dla mnie to jest podejrzane .tutaj jest masa osob na miejscu do takiej pracy!

ja jakies 80km od londyna mieszkam. tam jest lipa tylko metrem mozna jezdzic samochodem nie;/

Gość iwonaaaa2121
no właśnie wiem. Ale sprawa wygląda tak, że ja mam tam przyjechać, oni mnie odbiorą z lotniska. Nie ma tam żadnych opłat. Wiec się zastanawiam. A są to magazyny porządnych sieci.

Sebastein wez idz stad dziecko. bo widac ze gowno wiesz a sie madrzysz.

no to jeszcze bardziej podejrzane jak cie nawet z lotniska maja odebrac.... sorry, ale ja bym nie jechala. poszukaj sobie lepeij au-apair.

Gość iwonaaaa2121
Ale au-pair jest słabiutko płatny. Tam dostajesz tylko kieszonkowe i raczej nic nie zarobisz. Jedyne korzyści z tego że uczysz się języka.

Gość nlkjlkl
ja bym jechała ale z kimś, sama bym się bała

Gość a podasz mi stronke?
chce sprawdzic co i jak,bo chce wyjechac wlasnie do Londynu...

Gość iwonaaaa2121
Na tej stronie nie ma żadnych takich wiadomości. Dopiero jak zgłosisz swoją aplikacje i jak zostaje zaakceptowana to ci piszą wszystkie dokładne iinformacje.

Gość a podasz mi...
ok,w takim razie moze Ty mi napiszesz jakie sa warunki pracy,czego oczekuja i co oferuja? BYlas juz w Londynie?

Gość a podasz mi...
a skad w PL Jestes?

Gość vanillasky..
kiedys czytalam o precederze,ze ludzi zbierali spod lotniska, takich wlasnie swiezych z pl, a pozniej oni orali za darmo, paszporty im zabrano itd, no ja nie wiem, cos mi tu smierdzi z reszta tak jak ktos napisal, tylu jest bezrobotnych w uk, a polakow sciagaja z pl? wiesz, ja zaczelam jako au pair i mimo,ze nie zarabialam najlepiej, to znalazlam prace w weekendy, troche babysittowalam dla innych rodzin i cos sobie odlozylam, a pozniej dostalam prace jako recepcjonistka w hotelu z zamieszkaniem. wiec sa plusy bycia au pair, przynajmniej nauczysz sie swietnie jezyka, bo przebywasz wsrod anglikow,a na magazynie jak sie nauczysz?i co bedzie jak bedziesz chciala zmienic prace?

Dziwne to bo dlaczego nie chcą ludzi ,którzy tu już pracowali i mieszkają na wyspać ,bo wiedzą,,że ci ludzie mają jakieś pojęcie o życiu wiedzą ci gdzie i jak i nie dadzą się łatwo oszukać a takie osoby ,które przylatują z Polski nie mają o tym pojęcia i oni to wiedzą,ze są sami i nie będą się niczemu sprzeciwiać