Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawkowaa_

dziewczyny, pomóżcie ! :(

Polecane posty

mam problem z moim chłopakiem. jesteśmy ze soba ponad pol roku. ja mam za soba ciezki zwiazek, on tez. do niedawna wszystko ukladalo sie powiedzialabym nawet idealnie. ale od jakiegos czasu zaczelo sie zmieniac. bez przerwy mi mowil, ze mnie kocha, ze nie wyobraza sobie juz zycia beze mnie, ze chcialby mi sie oswiadczyc, ale czeka na odpowiedni moment,( w tamtym tygodniu nawet rozmawial z moja mama o zareczynach i jakims slubie) do tj pory praktycznie sie nie klocilismy, ale wczoraj powiedzial mi, ze go jakos 'wkurwiam' - tak bez powodu. i ze go denerwuje jak do niego dzwonie (ma zablokowane polaczenia wychodzace i nie mam z nim innego kontaktu niz jak dzwonienie do niego) nie odzywalam sie do niego dzisiaj caly dzien i napisal mi smsa od siostry, ze jezeli moje nieodzywanie sie do niego to jakas proba odegrania sie za wczoraj to mi ie wyszlo i ze dzisiaj sie juz raczej nie zobaczymy bo ma swoje sprawy ;| zadzwonilam do niego, byl strasznie oschly i tak w skrocie.. to powiedzial mi, ze nie wie czy chce ze mna byc, bo nie jest juz tak jak na poczatku i z doswiadczenia swojego starego zwiazku nie chce mu sie nawet przykladac zeby to naprawiac. powiedzialam mu, zeby sie zastanowil czego chce, bo ja nie mam zamiaru tracic swojego czasu na kogos kto nie jest pewien tego czy w ogole chce ze mna byc i sie rozlaczylam. pozniej mu tylko napisalam smsa, ze obiecywal mi, ze mnie nigdy nie zrani itd i ze ja przynajmniej nie mowie pustych slow i ze jak mowie ze kogos kocham to jest to prawdziwe i wkladam w to cale serce. powiedzcie mi, co ja mam robic? serce mi peka.. jednego dnia mi mowi, ze jestem jego calym swiatem, chce mi sie oswiadczac, planuje ze mna pszyszlosc a drugiego dnia mowi, ze nie wie czy chce ze mna byc?! jak go zapytalam podczas tej rozmowy zeby sie okreslil co w ogole do mnie czuje to powiedzial mi tylko: miłość. ale ja tu czegos nie rozumiem ;/ moze wy mi cos doradzicie patrzac na to z boku..

Gość Navajo
Znajdz sobie dojrzalszego emocjonalnie mezczyzne, a nie rozkapryszonego bachora...bo to sie nie skonczy dobrze