Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy546

Problem w zwiazku..

Polecane posty

Gość Pomocy546

Dziewczyna pod wpływem emocji chciała się dziś rozstać.. Bo się pokłóciliśmy o wyjazd.. Że ona robi larmo w domu ze jedzie a ja powiedziałem ze pogoda nad morzem nie pasuje i może kiedy indziej.. To mi wyjechała ze teraz będzie pracy szukała i nigdzie przez najbliższy rok ze mną nie pojedzie o ile ze mną jeszcze będzie.. tak skończyła.. :( Nie wiem co mam robić.. Strasznie brzydko się do mnie odnosi..

Gość hologrammy
pewnie zareagowala emocjonalnie, poniewaz nastawila sie na wyjazd... a jesli lubisz z kims przebywac to pogoda nie ma znaczenia, tak naprawde...

Gość Pomocy546
ale ja już nie wiem co robić.. no pogoda jak pogoda.. wiem jakby marudziła.. sama mówiła że w deszczu nie chce siedzieć i tracić kasy.. Poza tym gór nie lubi

Gość Pomocy546
wypowie sie ktos? naprawde mam problem

Gość nie chory na prawdę
jeśli ma posr... pojechane emocje to na ch.. ci taka laska? Poczytaj o inteligencji emocjonalnej.Ona jej widać nie ma a z głupem żyć się nie da aq nawet ochota na pieprzenie mija

Gość Pomocy546
poczytam.. no coś w tym jest.. Ale ja ja kocham.. zreszta mowi mi ze do siebie nie pasujemy.. bo mamy inne charaktery.. a kogo ona potrzebuje? kogos kto ja bedzie bił?

a czego Ty wlasciwie chcesz? Za bardzo utozsamiasz sie z JEJ problemami emocjonalnymi...Jesli ta pogoda,to dla Ciebie wielki problem,to nie jedz,ale przy okazji nie utozsamiaj sie z JEJ fochami...wytlumacz na spokojnie co i jak.A jesli Ona uwaza,ze do siebie nie pasujecie,to w takim razie co jeszcze z Toba robi?Wybacz,ale taka prawda...

Gość Pomocy546
2 lata pasowalismy i nagle nie? No to ja juz nie wiem.. Co ona mysli i uważa.. to do kogo pasuje?

Gość Pomocy546
no to gdzie jest miłość?

Chlopie!...Ty juz nie masz zadnego zwiazku, to tylko kwestia czasu, bo w jej oczach nie wypadles jak mezczyzna tylko koles, ktory ja rozczarowal i nie potrafil dotrzymac slowa. Deszczu sie wystraszyl :D Brakuje Ci fantazji.

Gość NeoGeo
Pewnie nastawiła się na wyjazd i chciała jechać, skoro się umówiliście. Potem Ty zrezygnowałeś, a ona już się nakręciła - nie ma kasy, więc nie może jechać mimo Twojej zmiany planów, a ona stwierdziła, że czas się uniezależnić.

Gość NeoGeo
PS - mieszkam w Gdańsku i powiem Ci, że jak dzisiaj pogoda Tobie nie odpowiadała, to nie wiem, czego oczekujesz.

Gość Pomocy546
no to zjebalem tak? czyli to juz koniec?

Gość Pomocy546
w sumie macie racje zawiodłem ja.. zachowalem sie jak dupa.. eh.. ale tak to jest jak sie mysli.. zeby nie placic 50 zł za nocleg jak pada deszcz

Gość NeoGeo
Jaki deszcz?:D Północna Polska ocieka słońcem od wczoraj.

Gość Pomocy546
to co mam zrobić?

Gość Pomocy546
moge to jakos naprawic jeszcze? teraz nie ma ochoty ze mna sie spotykac

Gość NeoGeo
Co zrobić? 1. Nie dawać traktować się jak szmatę. Zawiniłeś, czy nie, nie ma prawa źle się odnosić. 2. Przeprosić za zawód i spróbować jakoś to zrekompensować.

Za swoje skapstwo zaplacisz samotnoscia, w zyciu trzeba miec gest i starac sie robic jak najwiecej przyjemnosci osobom, ktore sie lubi/kocha.