Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturalni ludzie mają w

po co do czólenek/balerinek zakladac takie skarpety? niech mi ktos powie

Polecane posty

http://allegro.pl/bawelniane-stopki-do-balerinek-i-czolenek-hit-i1736271556.html nie czaje idei tego, wybaczcie. Ja do roznych butow typu czólenka, balerinki zakładam: 1. Rajstopy, ponczochy samonosne - jak mam spodnice i jest chlodno badź sytuacja nie pozwala na gole nogi 2. Ponczochy takie skarpety - do spodni 3. Nic- jak jest ciepło Po co to jest? od marznięcia w stopy, czy jak? PS widziałam to pare razy u kobiet i to czesto wystaje z buta. Tak ma być?

no niech mi ktos powie bo mnie to nurtuje

czy naprawde nikt nie jest w stanie tego wyjasnic?

może sie noga nie poci, albo nie obcieraja te baleriny :O Nie wiem w sumie to też sie zastanawiam

mnie jak buty obcierają to i w rajstopach i bez... a jak nie - to nigdy...

Gość no bo jak jest ciepło
to nikt w rajstopach raczej nie chodzi. A na gołą nogę jest niemiło, ja tam wolę miec taką skarpetkę, niż buta na gołej nodzej

Gość fgfgfffffffffffff
a ja wole własnie na gola noge - but sie nie slizga wtedy i nie obciera. a w takiej skarpecie jakos tam stopa jeździ i są obtarcia od tego

No nie wiem, ale mnie buty obcieraja jak mam gołe stopy, a w rajstopie nie ma.. a juz najczęściej to obtarc mozna się nabawić, gdy idziemy z gołymi nogami w pantoflach podczas deszczu.. ja tak raz tylko do kościoła przeszłam i to była największa porazka mojego życia, tak mi stopy poobcierało, że masakra :( chodzi o to, ze skóra była wilgotna i szybciej doszło do obtarcia.

Gość Aniaa-stylizacja
po to aby Ci się noga nie pociła...zebys jej sobie nie zaparzyła. Rzadko, ktore baleriny są ze skóry tylko z róznych tworzyw więc mogą się robic odciski, noga sie strasznie poci, takie zaparzanie może prowadzic nawet do grzybicy paznokci,więc taka mała bawełniana stopka nawet jeżeli troche wystaje jest jak najbardziej wskazana.