Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafara

60 rzeczy ktorych pragnie kobieta

Polecane posty

Gość refforma_..
"ale aż tyle?" podatny grunt :D

zależ jakiej kobiecie i w jakiej kwestii. bo przytulając się nie kłamie. A po 2 to na tej liście są punkty odnoszące się do kłamania, więc odpada:D dlatego, trzeba sobie znaleźć kobiete,którą się kocha i która zasługuje na to, żeby mówić o niej piękna

Gość robcie tak jak
radza a laska kopnie was w dupe szybciej niz zdazysz przeczytac te 60 podpunktow. Najlepszy sposob to byc niedostepnym chamem

Gość jscnjds
nie wiem co za idiota to wymyslil.Lista do pietnastolatkow.Smiech na sali i az zal czytac. Ps jestem kobieta i tak sie zastanawiam jaka inna chcialaby takiego kretyna jak z tej listy i jaka kretynka trzeba byc zeby czytac takie pierdoly i jeszcze sie tym na tyle podniecac zeby to gdziekolwiek wklejac.

Gość refforma_..
Mellygion cóż za subtelne porównanie :D

A potem baba i tak rogi przyprawi, tłumacząc, że była "zagłaskiwana" przez faceta. Jakie Wy jesteście zakłamane... :)

wiem, ze zazdrośnicy będą krytykowali. każda kobieta chce być kochana,a to są dowody miłości. nie tylko kasa sie liczy, drogie prezenty, wycieczki i samochody. Lista dla 15-latków ? moze i tak, ale stan zakochania charakteryzuje sie tym, że jest do dozwolone.

drogi zawsze szczery, Z racji tego , że jesteś meżczyzną (jak sugeruje nick) na damskim forum mozesz tego nie zrozumieć. Otóż niektórzy zazdroszczą tym, którzy mają lepiej. I nie uwierzę , że nigdy nikomu nic nie pozazdrościłeś, chyba , że jesteś samotnym samarytaninem i mieszkasz na pustyni.

"a to są dowody miłości. nie tylko kasa sie liczy, drogie prezenty, wycieczki i samochody." Dziecinada, dawanie bluzy, robienie wspólnych zdjęć, siadanie na kolanach, itp.? Powiedz, że we wrześniu idziesz do gimnazjum, proszę. 😭 :D

Światowa Organizacja Zdrowia "Motoangelo, swoją drogą chyba masz coś przeciwko kobietom... tak się głośno zastanawiam" WHO! Przecież to gołym okiem widać, że ma jakieś 'ale' do kobiet.

nie mi. choc byłoby czego, na mnie tu nikt nie zwraca uwagi. po prostu są źli, że : a) nie mają faceta b) mają faceta ale jest beznadziejny

a) nie mają faceta b) mają faceta ale jest beznadziejny hmm :-) posluchaj, o czym ty piszesz? i rozwin prosze te mysl z czego to niby mozna tobie zazdroscic, bardzom ciekaw