Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulbazałrr

CZY MOŻNA JEZDZIC BEZ PRAWKA W TEJ SYTUACJI????

Polecane posty

Gość bulbazałrr

ucze sie na prawko i mam za soba dopiero kilka lekcji. nie idzie mi coś i tak sobie mysle czy moglabym zwerbowac brata do tego zeby uzyczyl mi samochod i razem ze mna by jechał a ja bym sobie uczyla sie kierowac w miescie. jako takie niby korepetycje. bo wiem ze po polnych drogach sobie mozna tak jezdzic ale ja bym chciala pocwiczyc sobie w miescie. myslicie ze jakby nas policja zatrzymala to bylby mandat??? w koncu brat ma prawko a ja jestem wtrakcie nauki..wiem ze pewnie na 100% tak nie mozna ale wole sie upewnic zanim zaproponuje to bratu zeby mnie nie wysmiał...

Gość a wiesz dlaczego
na samochodach do nauki jest Wielka L-ka na dachu??

Gość po polnych drogach tez nie
mozna bez prawka..wiec na polnej, tez mozesz dostac mandat.

Gość bulbazałrr
że co??? masakra. z tą polną.

Gość kura z kurnika
a jaka to niby sytuacja????!!! nie masz prawka nie jedziesz. prostee. przynajmniej w teorii. nie umiesz jezdzic sama mowisz ze ci nie idzie to co? chcesz innym tez zagrazac? nieodpowiedzialna/ny.

Gość bulbazałrr
slyszalam cos tez ze nawet elka moze dostac mandat! to jest jakas paranoja. ja w kazdym razie tak jezdze ze niedlugo zepsuje ten samochod i powoduje rozne dziwne sytuacje na drodze. tez sie boje mandatu w elce. to nie fair : (((((((((((

Gość Kierowca bombowca
W elce tylko mandat dostaje instruktor ty sie uczysz to jak mozesz dostac mandat instruktor jest za ciebie odpowiedzialny a co do jazdy bez prawka z kims co ma prawko takie niby korepetycje kolega zaplacil 500 za jazde miedzy garażami.Nie masz prawka nie jezdzisz :P

Gość jaktojaktojest?
przyjedź do UK, tutaj można jeżdzić z osobą która ma prawo jazdy :) wszędzie i nikt Ci nic nie zrobi :]