Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proniczkaa

zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

Gość proniczkaa

nawet życzeń mi nie złożył, przykro mi...siedzę sama...

Gość proniczkaa
chłopak, z którym jestem 4 lata...zawiódł mnie... dziękuję za życzenia :)

Gość proniczkaa
mam mu napisać coś, że mnie zawiódł,że zapomniał? co mi radzicie?

Gość proniczkaa
on idzie do pracy niedługo, czyli się skończył...

Gość olka91111c
no wlasni, dzien sie nie skonczyl. Dzis nic mu nie mow. Poza tym ja na Towim miejscu wogole bym nie mowila ani dzis ani jutro bo to tak jakbys sie domagala prezentu, moze to tak odebrac

Gość proniczkaa
Tylko wiecie, mi nie chodzi o prezent, najdalsi znajomi pamiętali, on nawet życzeń nie napisał, chodzi mi tylko o pamięć, albo spacer...żeby był dziś blisko... wie,ze jestem sama...ma to gdzieś chyba.

Gość qwertyyjhg
przestań bo się posikam ?:) co z tego, że masz urodziny?! wrzuć na luz, naprawdę.. facet powinien dbać o Ciebie zawsze, nie tylko w ten jeden dzień.. Jeżeli dba, to mu wybaczysz i przestaniesz się przejmować takimi, naprawdę mało istotnymi, sprawami. Nie ma co Tobie byc przykro, ludzie maja gorsze problemy :|

Gość faceci tacy są
Faceci nie mają pamięci do dat i rzadko pamiętają. Mój na przykład jeśli chodzi o naszą rocznicę to pamięta i zapamięta na zawsze ale to wyjątek bo tego dnia wydarzyło się coś ważnego. Jakieś inne święta to nie bardzo, choć często już na tydzień przed moimi urodzinami domyśla się, że jest coś na rzeczy bo chodzę przygnębiona i w ogóle ale to musi trochę posiedzieć żeby dodać 2 do 2.

Gość proniczkaa
no to się posikaj... ja nie mam nikogo tylko jego, mieszka blisko mnie... mi jest przykro i nic tego nei zmieni, pozostaje mi objadanie się ciastkami

Gość proniczkaa
mam coś do niego napisać? powiedzcie mi... nie będę się kłócić, nie chce,żeby wyszło,ze zależy mi na prezencie czy czymś takim...chodzi tylko o pamięć. Najważniejsza dla mnie osoba zapomniała, chce,żeby wiedział,że zawiódł mnie trochę

Nie przejmuj sie ;) faceci nie mają głowy do dat. To, że zapomniał o Twoich urodzinach nie znaczy, że mu na Tobie nie zależy czy Cie nie kocha 🖐️

Gość qwertyyjhg
faceci tacy są chodzisz przygnębiona cały tydzień przed urodzinami?? Wyluzujcie kobiety :D jestem w szoku. wasze urodziny to i tak nie wasze urodziny, wezcie pod uwage ze bywa tak, ze rok jest przestepny, wszystko sie tez zmienia i nigdy to ze jest np 2 sierpnia nie znaczy ze 2 sierpnia ktoregos tam roku byl dokladnie o tej samej porze co teraz. To jest tylko symbol, tylko data.. nie koniec świata przykro Ci? rozumiem to, ale wyluzuj nieco bo nerwy i smutki szkodza zdrowiu zrob cos dla siebie, tez jakis symbol.. moze Ci ulzy nie rozumiem dlaczego tak przywiazujecie do tego uwage

Gość qwertyyjhg
jeszcze sie dzien nie skonczyl.. zajmij sie soba a nie uzalaj, olej telefon i nic nie pisz.. wyjdziesz na jakas desperatke :| a tak jak faktycznie zapomnial, to jesli powiesz mu pozniej to bedzie dla niego szok, a jak powiesz mu dzisiaj, to przeprosi i po sprawie albo co gorsza uda ze pamietal

Gość proniczkaa
Zdrówko!! Wypijcie moje zdrowie! :) dziękuję za wszystkie opinię :)

Gość proniczkaa
a może jednak coś napisać? wiem,że może jestem psychiczna ale to mnie trochę dotknęło, chce,żeby wiedział o tym. :/

Gość proniczkaa
dzięki...

Gość Paolla3dt
Dziś nic nie pisz! Przecież może udawać że pamiętał i chciał napisać później, albo coś takiego... I wtedy poniekąd mu się upiecze, bo jak mu udowodnisz, że kłamie? Jutro coś napiszesz. 100 lat życzę! :)

Gość proniczkaa
Dziękuję :) , raczej mi nic już dziś nie napisze, bo jest na nocce i przerwe ma o 1 w nocy. Moje zdrowie