Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violkis

dlaczego!!!!!!! :)

Polecane posty

hej, mam pytanie od 5 lat jestem z moim narzeczonym, od dwóch kochamy się bez zabezpieczenie zawsze z wytryskiem na zewnątrz..... ale ja czasem mam taka ochotę by on zrobił to we mnie, chce wiedziec co to za uczucie.... ale on odmawia bo uwaza że nie czas na dzidziusia :)

no chce ale ja straciłam prace...... no i wiecie jak to jest, w przyszłym roku pobieramy się.... ale ja już wytrzymac nie mogę.... chciała bym tego spróbować.... a napiszcie dziewczyny, po czym poznać że mam orgazm.......??????? ;/

że co?????!!!!! tego co napisałeś nie kumam tak samo jak mojego orgazmu :)

oj nie!!!!!!! seks z nim to niebo!!!!!! jest idealnie... tylko nie wiem bo zawsze jest mi dobrze ale nie wiem kiedy to jest tak najlepiej.....

Nie wiesz, czy miałaś orgazm, nie umiesz nakłonić faceta na wytrysk wewnątrz i używasz słowa "idealnie" ... To jest twój ideał seksu w związku? I fakt, gdybyś miała orgazm, to byś o tym wiedziała :D

daj mnie spokój kobito po 10 h dziennie ostanio nakurfiam :/ a Ty mnie spacera proponujesz :O Ja Ciebie Pażałsta :p

Nie pracuj tak dużo. :( Zmień tę robotę. :D W ostateczności mogę poczekać do jesieni, ale wtedy pójdziemy na spacer i na film. :p

bierz wszystko spontanicznie ;) życie jest zbyt brutalne i za krótkie aby się martwić :D

odrazu nie dasz :P zaczekaj chwilę , nawet nie było buzi a Ty od razu chcesz wszystko :O :P

Nie konfabuluję! Mam przytoczyć jakieś cytaty z maila? :classic_cool: A Ty PS-żebyś właśnie normalnie pasem przylał, a Ty jakieś kable od widejła wymyślasz. 😭 :p :D

"a lanie na gołą d**ę gotowe :classic_cool:" Ty mnie jeszcze za mało znasz i nie wiesz, że dla mnie to nie groźba, a zachęta. :classic_cool: