Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Żałosna trochę jesteś czasami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papierzany Bąk 0 Napisano Sierpień 2, 2011 wypierdalaj kurwicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Do kogo to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papierzany Bąk 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Do ciebie kurwiszczu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwa kafe 0 Napisano Sierpień 2, 2011 carie to jest najlimsza osoba na kafe. prosze jej nie obrazac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 I co w zwiazku z tym? Tak mnie obchodzi Twoje zdanie, jak śnieg, który spadł zimą 1989 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjkhbkjjnhjk Napisano Sierpień 2, 2011 kazdy wie ze keri to prostaczka prosto z rynsztoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Nic z tego . Jakby cię nie obchodziło to byś nie wchodziła . Musisz być grzeczniutka w realu . Tutaj się wyżywasz. Racja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Tak, znakomita analiza mojej osobowości na podstawie czcionki. Gratuluję umiejętności. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Nie na podstawie czcionki głupia kobietko , a na podstawie tego co piszesz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja czekam bardzo Napisano Sierpień 2, 2011 Menstrudupacja wyjebuj z tego forum pipo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sekretna dziewczyna 0 Napisano Sierpień 2, 2011 pewnie ze to smiec ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peezgame 0 Napisano Sierpień 2, 2011 autor to lizodup pśp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papierzany Bąk 0 Napisano Sierpień 2, 2011 MOżecie Carrie jedynie buty pucować kmioty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Ja na podstawie tego, co Ty piszesz, stwierdzam, że masz początkowe stadium parkinsona, gdyż przed znakiem interpunkcyjnym przypadkowo trafiasz w spację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanka KKS d Napisano Sierpień 2, 2011 odwal sie dziwo od Carrie nigdy nie bedziesz gwiazda jak ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
999999999999999999999999999999 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Pieprzany tylko lizoodbycie myslisz ze to cos ci da? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Nayaraną boli jeszcze . A carrie w pracy pewnie jak szara myszka i posłusznie polecenia wykonuje . I ma skrzywienie zawodowe odnośnie przecinków . Normalnie szału dostaje . Odreagowuje przed serialami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peezgame 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Nic mnie nie boli! Chyba, że głowa jutro, bo mam zamiar dziś konkretnie zachlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanka KKS d Napisano Sierpień 2, 2011 carie zapraszam przed tv ! tv4 a nie tu sie kafeterią przejmujesz...komentować trzeba Linda pupcią własnie świeci a Jimena szczurzy ryj jest w ciązy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Men, jak dla mnie to mozesz sobie pisac jak chcesz, ale wypierdalaj albo nie... to Ty najwyrazniej masz tak nudne zycie, iż prowadzisz skrupulatną analizę użytkowników tegoż cudownego forum, także - nie przeszkadzaj sobie, każde zajęcie jest dobre, byle tylko czymś się zając i nie być 100% przegrańcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Nie chce mi sie triumfu ogladac. Dzis troche Sortilegio ogladalam, bo kanał tvs mi nie odbierał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Sierpień 2, 2011 skończyła się napierrdalanka na Proszka teraz znów trzeba się do kogoś przyczepić :O nie mogę :O niektórzy naprawdę potrzebują dreszczyku emocji w swoim netowym życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Meet - przeciez ja chciałam byc znowu slawna, nie pamietasz? Także, wszystko idzie po mojej mysli. Nie wazne jak, byle napierdalali o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papierzany Bąk 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Carrie - dla mnie jesteś gwiazdą największego formatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Skasowała mi się taka długa analiza, a drugi raz już nie dam rady napisać . Przepraszame carrie . Nayarana to na zdrowie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Muzeumian/-ka nie pajacuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Skasowała? ACHTUNG! Mówiłam - parkinson. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papierzany Bąk 0 Napisano Sierpień 2, 2011 NIe pajacuje prawde mówie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Zabolało by cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach