CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Nie podbudowuj sobie ego przegrańcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 A tak miej przeświadczenie że mi dopierdalasz ciętymi ripostami . Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Siema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Carrie... Napisano Sierpień 2, 2011 napierdalaj tych prostaków ile wlezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Jak chcesz carrie to mogę jeszcze kiedys zrobic ci analizę . Chcesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Na podstawie kart tarota? Jak nie masz co robic, to rob, niech Ci bedzie. Jeżeli da Ci to radość i ukojenie, to nie mam nic przeciwko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjkhbkjjnhjk Napisano Sierpień 2, 2011 ceri masz 10 lat zapewne, puscioszku tluscioszku:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym,że carrie na żywo Napisano Sierpień 2, 2011 no i jak zwykle ma wszystko w dupie, pierdoli ja zdanie innych, a skrupulatnie odpisuje na kazdy poscik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpisuje... Napisano Sierpień 2, 2011 bo kultura tego wymaga śmieciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym,że carrie na żywo Napisano Sierpień 2, 2011 jasne tak ją tłumacz :) zwyczajnie pierdoli glupoty o tym jak to ma wszystko w dupie, kto jest madry, to widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpisuje... Napisano Sierpień 2, 2011 a kto tu nie pierdoli glupot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym,że carrie na żywo Napisano Sierpień 2, 2011 ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpisuje... Napisano Sierpień 2, 2011 jasne, ty jeden się uchowales(aś) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym,że carrie na żywo Napisano Sierpień 2, 2011 a teraz spierdalaj i mozesz się Carrius zalogowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpisuje... Napisano Sierpień 2, 2011 choojjus nie Carrius Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach