Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo po co

Brak checi do zycia

Polecane posty

Gość bo po co

Zaczne od glupiego Nie chce mi sie juz nic. Zostawila, po 5 latach, zabrala wszystko. chec do zycia odeszla wraz z nia, usmiech tego samego dnia, wszystko co mialem co bylo jakims motorem napedowym przestalo istniec. zostalem sam, ztymi myslami i z niczym zarazem. niby praca jakos na chwile nie mysle o tym, praca sie konczy i dol znowu. wszystko co robie traci sens. nic nie cieszy wszystko doluje. cholernie trudno mi z tym coraz bardziej. nie radze sobie z niczym. powoli unicestwiam sie, najgorsze w tym wszystkim jest to ze bardzo mi to odpowiada. brakuje kogos kto zrozumie pocieszy. z dnia na dzien coraz gorzej zamiast lepiej. nie odzywam sie juz. morda zwieszona. powoli depresja mnie lapie. moze to i lepiej odwagi przybywa.

Gość do autora...
dlaczego odeszła co się stało przytulam i po główce głaszcze

Gość a co!
autorze, tego kwiatu to pół światu, widocznie nie Ci pisana, gdzieś tam czeka na Ciebie ta jedyna, najważniejsze to się nie załamywać i nie izolować od innych, by mieć szansę poznać kogoś innego

Gość oriana789
nie smuc sie... wiem ze CI ciezko ale musisz przez to przejsc.. czas leczy rany... zobaczysz ze z dnia na dzien bedziesz mial coraz wiekszy dystans do tego wszytskiego i na spokojnie bedziesz mogl to przeanalizowac... kiedy Bog zamyka drzwi otwiera nam okno

Gość gość
ja nawet nie miałam ochoty ani sily z tym walczyc. było mi zle, nawet nie wiedziałam dlaczego. Czułam bezsilnosc, brak ochoty do zycia. nigdy nie bylam tak zgaszona, przygnebiona. i nawet nie wiedziałam dlaczego tak sie dzieje. Koleżanka namówiła mnie na oczyszczenie aury ze strony http://energiaduchowa.pl . Jak się okazało był to strzał w dziesiątkę. Stanęłam w końcu na nogi. Tego było mi trzeba. Nigdy bym nie powiedziała, wcześniej, że moje niepowodzenia życiowe były spowodowane brakami energetycznymi, a jednak to było prawdą. Obecnie żyję z dnia na dzień i cieszę się życiem.