Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Cyganka powiedziala mi dzis ze....

Polecane posty

Dzis do mojej pracy weszla cyganka i zaczela mnie naciagac na wrozbe za dyche, a ze boje sie cyganow, dalam jej 10 zl i kazalam isc sobie ona mi na to ze mi powie cos. powiedziala mi ze jestem bardzo dobrym czlowiekiem, ze mam bardzo dobre czyste serce, ale za duzo wrogow wokol siebie, ze duzo ludz mnie obgaduje, ze zazdrosci mi i zle zyczy. Powiedziala zebym bacznie przygladala sie znajomym i nie dazyla ich tak duzym zaufaniem poza tym czeka mnie duze szczescie, tuz przed nosem. powiedziala tez ze widzi chorobie, bardzo powazna, ze ja teraz przytlumilam ale jeszcze wybuchnie, ze to nie koniec. Nie wiem czy wierzyc. poltora roku temu mialam bardzo powazna chorobe krwi, podejrzewano ze to poczatek bialaczki, mialam dwukrotnie badany szpik, leczylam sie. dzis jest ok....ale co dwa miesiace musze powtarzac badania... co o tym sadzicie

Gość Yeomansthvf
Ubezpiecz sie na wypadek choroby gdybys miala sie leczyc i nie zarabiac A potem na badania

Gość nie możeeee być
Niektore cyganki wroza bezblednie... Moze czas sie przebadac?

Jak uslyszlam diagnoze MDS (tak, umarla na to siatkarka Agata Mróz) to od razu sie ubezpieczylam, poki jeszcze moglam. Dostalam hemie jaks najdelikatniejsza i po tym poprawil sie moj stan, tzn. nadal biore leki, myslalam ze to juz koniec....

Gość ja powiem
prosto jesli uwierzysz to Ci sie spelni, jesli nie, to nie.

Gość dfsdsdsddfdfdfdf
chyba cie posralo, cyganki to zlodzieje, jej chodzilo tylko o KASE, raz mnie ejdna okradla :O one tak pieprzą i zmyslają a chodzi im tylko zeby kase wyciagnac tluku

No fakt, pozniej chciala jeszcze jedna dyche... Balam sie ja tak see wywalic z biura, zeby mnie nie okradla albo kogos nie naslala.... nastepnym razem ja wypieprze, albo wcisne przycisk napad.... kurcze boje sie takich ludzi. mam nadzieje ze wiecej nie przyjdzie, teraz zaluje ze dalam sie nacignac..., PPomysli ze znalazla frajerke i bedzie przyalzila

Gość dfghjghbbbbbblosnd
ja sie boje cyganek że mnie okradną wiec nawet portfela przy nich nie wyjmuje ale raz jedna chciała mi powróżyć za złotówkę a ja sie bałam wyjąć portfel bo niałam tam ponad 100 zł wiec odmówiła i żałowałam :(

Gość gość
Ta cyganska brudna k***a musi cie znac moze nawet o tym niewiesz i chce tylko Cie oszukac i okrasc nie ufaj zadnemu parszywemu cyganowi w to co muwi bo bedziesz gorzko tego zalowac.pozdro

Gość
JA też nie wierzyłam cygankom, dopóki nie przewidziała mojej mamie pewnych rzeczy, które sprawdziły się w 100 %. Mówiła o takich rzeczach o których nie wiedział nikt. Mówiła o terazniejszości i przyszłości.