Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikotwataaaaa

odpowiedzcie tylko szczerze.

Polecane posty

Gość nikotwataaaaa

mam 23 lata, pol roku temu rzucil mnie chlopak. czy waszym zdaniem zostane stara panna? moja mama powiedziala, ze w tym wieku powinnam juz byc co najmniej zareczona. dolujace. czy wy tez tak uwazacie?

Gość nikotwataaaaa
mowilam jej, ze teraz są inne czasy a ona na to, ze co cwansze dziewczyny to sobie najlepszych chlopakow pozajmowaly i zostanie samo barachło dla mnie ;/

Gość Koorwiszon
Skacz🖐️

Gość ewrew
"zostanie samo barachło dla mnie ;/" dobre i barachło

Gość ojdanaojdananana
nie sluchaj matki. ludzie poznaja sie w roznym wieku i w roanych okolicznosciach, rozstaja sie tez w roznym wieku. jak taka cwana zajela sobie super chlopaka w wieku 17 lat nie oznacza, ze nie rozstana sie w wieku 23 lat a ty go mozesz za miesiac poznac. ot zycie!

Gość asasasasasasas
ja mam 27 lat i jestem stara panna i juz sie tym nie przejmuje. a co do chlopakow to racja, najlepsi juz pozajmowani, dlatego szukaj sobie mlodszego. sama mam mlodszego chlopaka :)

Gość nikotwataaaaa
mama caly czas mi powtarza, ze sie martwi o mnie. myslalam, ze chodzi jej o moje samopoczucie po rozstaniu, a ona sie martwi, ze zostane stara panna. tak szczerze, to ja nie chce sie teraz wiązać bo ciezko mi narazie komus zaufac, ale czuje presje ze strony matki i ze musze na gwałt szukać chlopaka

Gość nikotwataaaaa
mi moja tez kaze szukac mlodszego. i tez twierdzi, ze co najlepsze to juz pozajmowane. przeciez 23 lata to jeszcze nie tak duzo ech;/ i matka tez kaze szukac mi mlodszego bo twierdzi, ze lepszy mlodszy porzadny niz rowiesnik albo starszy z odzysku i barachło. w ogole twierdzi, ze z wiekiem bede wygladac gorzej i zebym caly czas ubierala sie jak 18latka itp

Gość ojdanaojdananana
przestancie gadac glupoty! ona ma dopiero 23 lata, ja mam 34 i z perspektywy czasu wiem co mowie. w moim wieku mozna sie bac, ze znajdzie sie wolnego faceta bo wszystko pozajmowane. moje rowiesniczki chca miec facetow kawalerow i szukaja wsrod mlodych, w twoim wieku autorko i znajduja wiec tobie tym bardziej sie uda, po prostu wyjdz do ludzi i nie szukaj, sam cie znajdzie. jak przestaniesz o tym myslec to nawet nie spostrzezesz kiedy znowu zakochasz sie w kims wartosciowym ze wzajemnoscia, jestes jeszcze bardzo mloda

Gość ojdanaojdananana
zaraz po maturze zareczylam sie ze swoim chlopakiem, a on na troche przed slubem rozmyslil sie. bylam bardzo zalamana i przekonana, ze juz zawsze bede sama. swojego obecnego meza poznalam 2 lata pozniej pracowalam w biurze i znlam go tylko z romow telefonicznych, trwalo to ok roku i ktoregos dnia odwiedzil nasze biuro i tak sie zaczelo. i jestesmy wciaz razem choc bylam pewna, ze juz nikogo nie poznam