Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę się podzielić obserwacją

Gimnażeria w komunikacji miejskiej

Polecane posty

Gość muszę się podzielić obserwacją

Czy nie denerwuje was, kiedy wracacie sobie spokojnie wracacie sobie np z pracy do domu, zmęczeni, a tu nadle do autobusu , tramwaju itp wsiada grupka dziewczyn/chłopaków w wieku gimnazjalnym z muzyką włączoną w telefonie, klnąca co drugie słowo.. No krew człowieka zalewa w takiej chwili, bo aż strach się odedzwać, bo człowieka zwyzywają.. Miałam wątpliwą przyjemność być świadkiem takiej sceny w autobusie i aż mi było szkoda kobiety, która zwróciła im uwagę.. Masakra normalnie.

Gość Jelito
I nic nie możesz zrobić , bo jeszcze kose pod żeberko możesz dostać !

"Jest mi to obojetne, nie podoba sie to nie korzystaj z komunikacji miejskiej, proste i logicze " Bzdura. To oni mają nie zakłócać podróży innym pasażerom. 🖐️

czasami wieczorami w sobote rzeczywiscie mozna spotkac grupke taka jadaca na impreze lub wracajaca, chlopakow na tylach autobusu popijajacych piwko i klnacych, ale tak na tygodniu w godzinach 16-17 kiedy wracam z pracy nigdy chamstwa nie spotkalam w autobusie na pewno ciszy nie ma, ale nic irytujacego, bo nie bede sie czepiac, ze ktos mi nad uchem rozmawia w koncu to autobus.

Gość ttretre14
I co kurdee???!!1 taka gimnazeria ma wiecej odwagii od ciebie bo Ty jedyne co to potrafisz tylko psioczyc po forach internetowych, zamaist cos wie odezwac, jestes tchórz a nie czlowiekktory ma odwage stawic czola, co z tego ze cię zwyzywają? zesrasz sie ze starchu przez wyzwiska? nie przesadzaj Sama ostatnio jad w tramwaju mialam rybaczki i japonki klapki a taka stara baba do mnie ze jescze w deszcze mogla z golą dupa wsiacsc do tramwaju, jak w taka pogode moglam sie ubrac itd... to sie wkurwiłam i poweidzialam aby zamknela morde , a jak nie ta ja jej zamkne,bo kim ona jest aby mnie wyzywac, ??!!Moja matka dalej stala i to slyszala, i fakt ojebala mnie przy tej babce ale w domupowiedziala ze starucha widac jaka zaczepna

ttretre14 I co kurdee???!!1 taka gimnazeria ma wiecej odwagii od ciebie bo Ty jedyne co to potrafisz tylko psioczyc po forach internetowych, zamaist cos wie odezwac, jestes tchórz a nie czlowiekktory ma odwage stawic czola, co z tego ze cię zwyzywają? zesrasz sie ze starchu przez wyzwiska? nie przesadzaj Sama ostatnio jad w tramwaju mialam rybaczki i japonki klapki a taka stara baba do mnie ze jescze w deszcze mogla z golą d**a wsiacsc do tramwaju, jak w taka pogode moglam sie ubrac itd... to sie wk**wiłam i poweidzialam aby zamknela morde , a jak nie ta ja jej zamkne,bo kim ona jest aby mnie wyzywac, ??!!Moja matka dalej stala i to slyszala, i fakt oj**ala mnie przy tej babce ale w domupowiedziala ze starucha widac jaka zaczepna gimnazjum się odezwało ?????? :D

Gość 6652287233
ttretre14 DOBRE :D :D