Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktojuzjestczymusibycwidac

co sądzicie o Stevenie Spielbergu?

Polecane posty

Tylko poważne wypowiedzi.

up

Gość no faktycznie kurde
owca?

Gość sdgdfgsdfg
to Żyd robi filmy o Żydach Polacy też robią filmy o Żydach mimo, że są Polakami ;)

A co sądzicie o tym? Spielberg to oszust. A to poniżej - co o tym sądzicie, co? http://pl.wikipedia.org/wiki/Watyka%C5%84ska_lista_45_film%C3%B3w

Wiecie jakie to jest niesprawiedliwie, że ta moja matka nie żyje. A wszystko przez facetów - bo powiedziała, że złapała tę zjawę i tam było takie twarde, takie twarde to było... i oni mieli powiedzieć... eee co też siostra plecie... niech to siostra narysuje co to było. I by do tego doszli i nic by się nie stało nikomu i tyle. No mnie by nie było wtedy bo ja wiem co to było... męskie genitalia to były - ale nikt się nie zainteresował, a mnie by to nie dało spokoju. Taki jest kościół wiecie - to tylko kasa. Dlaczego trzeba się modlić, żeby głupy nie szły do tego kościoła. Wiecie - 2 krotny czy wielokrotny tylko taki dobry człowiek i tyle. A póżniej wszyscy machają ręką i co? I do dziś nikt nie wie co to było. A ja wiem i tyle.

DLATEGO a nie dlaczego i dwukrotny albo wielokrotny MORDERCA tak miało być :( I jeszcze chciałam napisać, że moją matkę zabiły lesby i Otto. Wykończyli ją i tyle. A wszystko przez to że nie wiedziała co to było to twarde. Już wtedy było tak żle na świecie a teraz... bo czemu nie chce z lesbami trzymać. Bo lesby zabiły mi matkę i koniec. Po co jej dały zwolnienie dyscplinarne. Po roku jej miały dawać papiery i tyle z całych studiów i won. Bo taka była prawda to ze sobą się zadawały 4 lata i taki koniec :(

:( :( :(