Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak wymiekła

ile wydajecie miesiecznie na zycie?

Polecane posty

Gość gość
tez nie wiem gdzie ludze pracuja ze dohodu maja 15 tys :)

Gość gość
dochodu * chciałabym tyle miec heh a mąz tyra na póltorej etatu bo ja jestem na rencie za 700 zł z czego jeden mój zastrzyk kosztuje ok 1500 zł heh

Gość gość
kredyt 550 czynsz 510 prąd około 180 (co 2gi miesiąc) dojazdy do pracy około 360-400 zł telefon męża 40 zł (za mój jakieś grosze potrącają mi z pensji mam służbowo- prywatny) internet 50 Wychodzi około 1600 zł Około 2gie tyle wynika, że wydajemy na jedzenie i chemię :O mam wrażenie, że to strasznie dużo na 2 osobową rodzinę, nie oszczędzamy kupujemy wszystko na co mamy ochotę, ale żeby to aż tyle kosztowało. Czasem w to wchodzi jakiś ciuch czy kosmetyk, ale czasem ta kwota rośnie. Chyba muszę zwracać większą uwagę na to co kupuje

Gość gość
Ty przynajmniej możesz sobie pozwolić na jakis ciuch czy kosmetyk a ja nie kupiłam żadnego ciucha od 2 lat a kosmetyków używam z próbek :(. W tym chorym kraju pracuje się na czynsz i marne żarcie. Na przyjemności juz nie starcza.

Gość gość
Około 5 tysięcy na wszystko łącznie z jedzeniem, opłatami, kredytami. Mieszkamy w bloku, duże miasto, jedno dziecko. Około 200 zł średnio miesięcznie staramy się odkładać, niby mało ale zawsze na niespodziewane wydatki jest.