Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaki105

motylek na cipkę

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Ostatnio podczas spaceru z mężem po lesie, on włożył mi rękę w majtki, a palec do cipki. Chodziłam tak kilka minut i sprawiało mi to niesamowitą przyjemność, po kilku chwilach miałam mokre majtki bo z myszki ciekły mi soki.... Zastanawiam się teraz nad zakupem motylka na cipkę, takiego aby chodzić z nim np po domu. Czy może któraś z Was używa takiego gadżetu ? Jakie są odczucia podczas stosowania motylka? Czy widać go "z zewnątrz" kiedy ma się go założonego ?? I oczywiście czym się kierować podczas zakupu? Proszę pomóżcie.

Gość gość
ja ostatnio kupiłam motylka. Jest dyskretny i pomimo silnych wibracji bardzo cichutki. orgazm gwarantowany:) zdecydowanie polecam - ja mam model z dwoma peniskami

Gość gość A
No motylka to nie mam ale za to mam kulki G. Kulki G sprawiają więcej doznań i przyjemności. Często ich używam gdy chodzę po mieszaniu czy np wychodzę na zakupy czy spacer. Oczywiście zakładam podpaski przed wyjściem by soczki nie ciekły mi po nogach czy zamoczyły majteczki. W domu jak je używam to chodzę bez majtek. Co to palcówki w lesie to nie ma się co dziwic że tak twoje cialo zareagowało. Paluszek w cipce a do tego *****nóg gdy szliście