Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potężna kłótnia

Smutny i samotny

Polecane posty

Gość Potężna kłótnia

Witamm, ostatnio mnie gryzie jedna sprawa. Pokłóciłem się z przyjaciółką poznaną w internecie. Poszło o coś poważnego. Stało się to 2 tygodnie temu. 3 dni później ona napisała, jednak ciągle pisałem do niej "nie mam czasu", "jestem zajęty", "nie mam ochoty z Tobą rozmawiać". Pisałem, że nie mam ochoty z nią rozmawiać. Doszło nawet do pozdrowień i życzenia udanego dalszego życia. Ciągle pisała, szukała powodu, jednak zawsze ją spławiałem albo byłem niemiły. Jednak od 3 dni przestała pisać i chyba wzięła sobie do serca to, że napisałem coś w stylu "żałuje, że Ciebie poznałem". Pisaliśmy ze sobą sporo od ponad 9 miesięcy. Z archiwum GG mógłby wręcz powstać mój pamiętnik, bo sporo jej opisywałem. Ona również sporo pisała. Jak to jest z kobietami? Są zawzięte i nie napiszą, czy w końcu wymiękają i napiszą? Od czasu kłótni to ona przez 10 dni próbowała się dogadać, ale byłem zły na nią i nie chciałem z nią pisać.

To chyba normalne, że skoro zacząłeś ją totalnie olewać, to ona zrozumiała, że przestało Ci zależeć i przestała się narzucać.

Gość Potężna kłótnia
No tak ... ale ciągle pisała, a teraz przestała. Pewnie czeka na moją kolej. Jednak poważnie mnie wkurwiła dwiema rzeczami i nawet głupiego przepraszam nie usłyszałem.