Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

Czy są tutaj na kafetełe jakieś kobiety? :/

Polecane posty

Proszek okazała się nastoletnim smarkiem, muzeumianka transwestytą i bezużyteczną biurwą z penisem w dziekanacie, M-lenna może i ma cipę, ale za to mordę jak by ją słonko w pustą łepetynę przydżumiło:o W takim razie pytam się. Czy są tutaj jakieś kobiety o czarnych nickach?

Proszek do prania, nie przeczytałaś mojego wczorajszego topełe, a szkoda. Moje serce krwawi!! Nie wiem co myśleć o tym skandalu. :o Niby sprawdzane, ale nie "und potwierdzone". Do tej pory zajmowałaś tak ważne miejsce w mym sercu. Twoje zdjęciem na którym część forumowiczów uważała, że masz dwa podbródki zawiesiłam w miejscu w którym moja ś.p. babka nieboszczka zawiesiła uprzednio matkę boską do której co wieczór odprawiała modły. Ja co prawda modłów do ciebie nie odprawiałam, ale co wieczór kładąc się spać mówiłam do twego zdjęcia "dobranoc kochanie", a wstając rankiem z łóżka - "dzień dobry słonko". Przy każdej czynności, czy to robiąc zakupy w biedronce, czy to oddając się czynności związanej z defekacją, czy to zalewając tanią chińską zupkę myślała, 'Co też porabia moja prawniczka?" A co wczoraj się dowiedziałam?! Moja proszek, moja gwiazda, moja idolka jest jakimś nastoletnim smarkiem. CZuję się zbrukana. Kochanie powiedz proszę, że to nieprawda, 💤

Indor, MÓWIE CI KOCHANA ŻE TO NIE PRAWDA, JAKAŚ FRANCA WSZYSTKO ZMIENIŁA :(. Moge Ci wysłać jeszcze pare moich zdjęć aby udowodnić. estem załaman 😭

Proszek skończ pierdolić i wykurviaj, bo już nie mogę znieść tego Twojego błagalnego tonu :O kto miał co zmienić? sama widziałam, że kurva profil gg był jakiegoś Danielka. tego Danielka właśnie :classic_cool: to że zgłaszasz swoje posty do usunięcia to pierwsze primo, kolejna rzecz to, że usunąłeś dzieciaczku zdjęcia ze stopki. wystraszyłeś się co? że dojdziemy do tej dziewczyny i się wszystkiego dowie. byś miał przeyebane zidiociały małolacie. jak chcesz być dziewczyną to zapierrdalaj i zbieraj na zmianę płci. dziękuję :classic_cool:🖐️

Jak to dobrze, że w razie czego zarchiwizowałam zdjęcia proszka na dyskietce 3,5 cala (gdyż tylko taki napęd posiadam w swoim pececie znalezionym na śmietniku pod blokiem). W razie wypadków losowych typu - zalanie przez sąsiadkę, a tym samym zalanie zdjęcia proszka do prania, mam owo archiwum. Zawsze będę mogła w razie W przejść się do kawiarenki internetowej i wydrukować je na nowo żebrząc wcześniej na owy wydruk pod stacją metra udając, że zbieram na bułkę. :classic_cool:

Indor dobrze kminisz :classic_cool: ey a tak offtopując troszkje. to ostatnio logowałam się gdzieś (nie ważne gdzie :classic_cool:) i tam było skąd dowiedziałam się o stronie. no i wiadomo były takie rzeczy jak gazeta, internet, znajomi, coś tam jeszcze i uwaga: CD-ROM :classic_cool: no to zaznaczyłam, że o stronie dowiedziałam się z sidiromu :classic_cool:🖐️

Gość shovgun
Swoją drogą ciekawe jak naprawdę ma na imię PśP. Romuś czy Robercik? Taki cięty charakterek ma...pewnie to jakiś taki gimsroch koło osiemnastki:classic_cool: