Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

Czy są tutaj na kafetełe jakieś kobiety? :/

Polecane posty

Gość shovgun
Eee kity sadzisz. Ja ci hajs prześle a ty mi wyślesz fotkę Pugaczovej w bikini. Znam te numery Miss Bruner i nie ze mną one:classic_cool:

Gość a czyje konto chcesz
Sprzedać?

Gość ex shovgun
Czynnik Koci-cenię twe zrozumienie ale jest ono zbędne albowiem ją MB nie ufam. Wogóle nie ufam Transom:D A ty Idże Siostro przez zboże nie gmeraj przy kontach tylko idź przez zboże bo we wsi Moskal czeka na Twój tyłek. Widzę że kolejny sukces pśp się kłania. Ma więcej wcieleń na forum niż włosów między nogami:classic_cool: Ciao!

Jak można mi nie ufać 😭 tylu kafeterianów mi zaufało dając swoje zdjęcia i prywatne namiary :classic_cool: a Ty mnie nie ufasz 😭 I chooy nie będzie torebki :O

pśp akurat na kapelance nie maja Ciechana. Dla mnie jest nr 1. Zajebiste jest tez Orkoszowe-Miodowe browaru Kormoran (podobne w smaku jak Ciechan). Ja wypróbowałam juz wszystkie jakie wyszły:D Rok temu pojechalam do Ciechanowa do browaru by sie od nich napic:P Mam taka korbe co do piwa:D

Gość cafe braun
pśp po piwach szukasz pod stołem butelek? Po jednym czy po dwóch?:classic_cool: czemu babeczki zawsze chcą na siłę udowadniać że mała silną głowę kiedy mają srake? Czemu mi powiedzcie?

Gość cafe braun
Chyba Orkiszowo miodowe. Laska ty wogóle te końska urynę z lekką nutką fabrycznego spirytusu browarem nazywasz? Gdzieś się chovała jedną z druga na łegach korva czy jak?:D

:D o kurva to jesteś prawdziwym piwoszem czynnik. ja to chyba zwykły alkus :classic_cool::P ale ciechan mi smakował. w chooj :classic_cool: baby mają słabe głowy jak rzadko piją. ale to nawet faceci tak mają. jednak jak ktoś pije częściej to już nie jest tak łatwo. że dwa i styka. pierwsze to mi się rozlewa po dziurach w zębach :classic_cool: drugie robi smaki... a przy 3 się rozkręcam 🖐️

Gość cafe braun
Weźcie nie zalewajcie że tak chlacie bo jutro wejdą dzieci na wątek i jeszcze wam uwierzą:D bo 3 takich byście szły jak za kobrą

cafe braun ja nie chleje,ja smakuje:) Zreszta miodowych piw można wypić tylko góra 4 bo są cięzkie i moga zamulać. Raz wypiłam Kipera miodowego (ma skubany prawie 9%) i porawilam Fortuną miodową to miałam w czubie:P MB we Wrocku macie pod Nasypem-psałam Ci. No i w Spiżu na 100%.

pierwsze to mi się rozlewa po dziurach w zębach drugie robi smaki... a przy 3 się rozkręcam haha, to juz wiem czemu moj chlop moze 7 wypic:D