Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.p.i

kolor wózka tako jumper

Polecane posty

Gość w.p.i
tez sie nad tym zastanawialam, ale jednak najbardziej korzystnie finansowo wychodzi 3 w 1, oprócz gondoli, spacerowki i foelika jest duzo gadzetów.a sama parasolka czy torba to koszt 100 zł

Gość w.p.i
na listopad

Gość w.p.i
no ale spacerek zimą na pół godzinki tez mozna sie wybrac.Oczywisie nie w mrozy minus 20

jest masa uniwersalnych kolorów- tzn wszystkie poza niebieskim i rozowym/czerwonym ... moja siostra kupowala wozek z mysla o drugim dziecku i kupila zielony - teraz maja corke a drugie dopiero w planach :)

Gość Zamiast
Wyjątkowo nieładny ten popiel ale to moje zdanie.

a co do tego 3w1 moja siostra tez kupila taki "unikweralny" a teraz dokupila spacerowke bo ten 3w1 mial fajna gondole dla niemowlaczka... ale tak juz na spacer z 9miesiecznym dzieckiem to cieżki i malo wygodny ... wiec moze lepiej klupic osobno - gleboki wygodny i mala spacerowke

oczywiście, że wózek na zimę jest potrzebny. Ja rodziłam w grudniu i chodziłam po 2-3 godz. dziennie na spacery, bo śniegu zbyt wiele w tym roku nie było. Gondola posłuży do około 5-6 miesiąca. Ja mam 2 w 1 i jestem bardzo zadowolona. Na parasolkę mam zamiar wymienić dopiero za kilka miesięcy Jeśli chodzi o kolor, to dla mnie zbyt szary ;) ale nadawałby się dla chłopca i dziewczynki

żona-swojego-męża to tak jak ja. Spacerówka z tego 3w1 była masakryczna :o żeby znieść wózek z 1 piętra zawsze musiałam prosić kogoś o pomoc :o ze zwykłą spacerówką radzę sobie sama :)

Gość Zamiast
To chyba zależy od wózka. jak jest lekki stelaż to nie ma problemów. Ale wiadomo lekki= drogi. Tańsze wózki zwykle są cięższe i mniej poręczne.

Ja miałam Tako Jumper. Do dzisiaj korzystamy ze spacerówki i sprawuje się świetnie. Gondola posłużyła na 6 m-cy, a potem córka przesiadła się do wersji spacerowej. Dziecku jest wygodnie, wózek dobrze się prowadzi. My mieszkamy na parterze, więc o wadze się nie wypowiadam. kolor, który wybrałaś jest raczej smutna, a kolorystyka jest tak bogata, że na pewno wybierzesz coś innego.

Gość ja mam wozek
tako na stelazu warrior. Nie zamienialabym tego wozka na zaden inny. gondolka jest super, spacerowka rowniez. lekko sie prowadzi i jest bardzo stabilna. porzadny, masywny, fajnie wygladajacy wozek z rozsadna cene. kolor wozkaq, ktory wybralas jest bardzo ladny. Zmienialabym tylko kola na srebrne. Masz na pewno mozliwosc wyboru kol. polecam Ci ten wzek, bedziesz zadowolona.

Gość w.p.i.
dziekuje WAM ale przy kolorze pozostane:)wole taki niz pstrokaty

Gość mamama26
ja mam jumpera i uważam go za super wózek - gondola ok - spacerówka rewelacyjna: bardzo dobrze pomyślana, wygodna i bezpieczna - koła super 2 minusy: kosz na zakupy, ciężko tam włożyć coś większego i cieżar wózka ale ja go nosić niemusze nigdzie więc dla mnie jest idelany co do koloru to dzieci lubią wyraziste kolory - ja mam szaro czerwony z kolekcji serca - i mały uwielbiał patrzyć na te czerwone elementy - ale twój wybór

Gość mamama26
aa i popatrz na allegro na aukcje - tam jest większy wybor kolorów niż na tej str producenta

Gość heh no co ty
Pomiędzy szarym a pstrokatym są też inne kolory:-P Ten jumper ma najbogatszą kolorystykę jaka tylko może być