Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miumiu90

Idealne wymiary kobiety

Polecane posty

Gość Miumiu90

Witam wszystkich ! Chciałam się zapytać, czy moje wymiary są odpowiednie. Mam 174cm, 92cm w biuście, 76cm w talii i 95cm w biodrach. Osobiście uważam, że powinnam trochę schudnąć.. Od tygodnia jestem na diecie. Mam nadzieję że za parę miesięcy będę mogła się pochwalić "idealnymi wymiarami kobiety" :D Pozdrawiam i czekam na Wasze wypowiedzi !

Gość Miumiu90
Ja nie pytam się jakie są idealne wymiary kobiety. Wiem że trochę mi brakuję do idealnych wymiarów. Chciałam tylko się zapytać, czy moje wymiary są odpowiednie czy też nie..

Na podstawie samych wymiarów ciężko, do tego dochodzą inne czynniki też, do rzetelnej oceny musiałabyś pokazać zdjęcie od bioder do ramion.

Gość Marchewka93
Ideal to 90-60-90 ale to tylko teoria nie majaca zbytnio pokrycia w rzeczywistosci. Sygnalizuje tylko ze w tej talii ma byc widoczne wciecie no i tyle:) Bo to zalezy od wzrostu i generalnie urody danej dziewczyny. Mowiac o reszcie wymiarow tez to jest kwestia dyskusyjna. Jedni lubia male, zgrabne tyleczki, inni zas murzynskie odstajace kuferki :D Moje wymiary to: biust: 90cm, talia: 66cm, biodra: 84 cm, pupa: 94cm, udo:52 cm, lydka: 33cm. Moj wzrost to 161cm. Kazdy facet wypowie sie inaczej na temat mojej sylwetki. Nie ma idealu bo kazdy ma swoj:)!