Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola1990

STUDIA II STOPNIA?? NA CZYM POLEGA REKRUTACJA NA STUDIA II STOPNIA??????

Polecane posty

Gość Jola1990

Witam Serdecznie! Mam do was ogromnąą prośbę! Zatem czy moglibyście mnie olśnić i powiedzieć mi na czym polega Rekrutacja na studia uzupełniające II stopnia? Wiem że Ocena Pracy Licencjackiej, Obrona jej tak? to wszystko sie liczy? a co jest najważniejsze? i jeszcze średnia ocen ale z czego? (wszystkich z III lat st. I stopnia? Czy Tylko egzamniów? prosze olśnijcie mnie! chce juz wiedziec zebym potem nie byla w szoku konczac licencjata! Prosze o odpowiedz kazdego ktokolwiek cos wie. takze osoby ktore w niedalekiej przeszlosci rekrutowaly sie na studia II stopnia beda b.mile widziane:) PROSZE WAS O ODPOWIEDŹ POZDRAWIAM SERDECZNIE

Gość a to ciekawe.....
to wszystko zależy od uczelni... czasem jest to egzamin, czasem konkurs dyplomów a czasem jedynym wymogiem jest posiadanie dyplomu licencjata...

Gość poczytaj...
poczytaj na stronie uczelni, która Cię interesuje... bo to zależy od uczelni przede wszystkim. też jest różnica w rekrutacji pomiędzy studiami zaocznymi a stacjonarnymi... często biorą oceny z pracy + obrony i do tego średnią ocen ze wszystkich 3 lat licencjata/inżyniera...

Gość poczytaj...
i jeszcze może być tak jak napisała osoba wyżej osobny egzamin i to jego biorą przede wszystkim pod uwagę...

To jest róznie i zalezy od uczelni, jak tu wszyscy piszą... W jednej uczelni może byc tak, że biora wszystkich jak leci, a jedynym warunkiem jest posiadanie dyplomu, w innych będzie to średnia ze studiów (czyli ze wszystkich 3 lat), jeszcze w innej będzie to egzamin wstępny+średnia ze studiów+ocena z egzaminu dyplomowego, czasami w razie, gdy kilka osób będzie miało po tyle samo pkt to biora pod uwagę ocenę z jakiegos egzaminu z przedmiotu ze studiów.

Gość gość
Hejka! Jeżeli nie masz pojęcia co robić to koniecznie zajrzyj sobie na www.study4u.eu tam jest od groma informacji na temat studiów magisterskich i rekrutacji!