Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruizka22

wakacje z MYSZAMI

Polecane posty

Gość ruizka22

za kilka dni jade na wakace, zarezerwowany drewniany domek w ładnej miejscowosci. Usłyszałam teraz ze tam są myszy. Bardzo sie boje myszy i szczurów, nie chce zeby podczas nocnych ataków pogryzły mi ubrania, plecak albo moze nawet mnie. Powiedzcie mi, co moge zrobic aby sie przed nimi uchronić. Polećcie jakies tanie odstrażacze albo trutki ktore moglabym wziac ze sobą

Gość popatrz na allegro
tam są odstraszacze gryzoni. ja poradziłem sobie w inny sposób. codziennie wieczorem kładłem w najdalszym kącie kawałek chleba z masłem. i one tam tylko przychodziły.

Gość ostróżka fioletowa
kup sobie taki proszek odstraszający (nie trutka) i po klopocie, w ogrodniczych sklepach to kosztuje kolo 8zł.

Gość ruizka22
takie proszek nie bedzie szkodliwy lub zbyt mocno zapachowy? to bardzo mały 2osobowy domek

Gość wystarczy zapach bzu
oni nie znosza tego zapaschu

Gość moniaptr
Polecam ULTRADŻWIĘKOWE ODSTRASZACZE NA GRYZONIE. Skuteczne, humanitarne rozwiązanie. Gryzonie ( myszy, szczury, kuny ) uciekają z powierzchni gdzie umieszczono odstraszacz ze względu na dźwięki, które one wydają a któreych nie mogą one znieść ( dźwięki niesłyszalane dla człowieka) POlecam :www.odstraszaczegryzoni.pl Auckcje użtkownika allegro : mamoja, mamoja_pl

Gość mysiazynka999
jak tak można?! boisz sie myszy? przecież to cudne stworki, ja kocham myszy, szczury, natomiast gdybym sie dowiedziała o robactwie to ... i pająki, ale myszy są nieszkodliwe! nie krzywdz ich :(

Mnie też myszy nie przeszkadzają. Ostatnio znalazłam na środku drogi maleńką myszkę, była jeszcze ślepa. Przeniosłam ją w bezpieczne miejsce, szkoda mi się zrobiło, że ktoś mógłby ją rozjechać...