Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczekmaly

kolezanki mnie igniruja ;/

Polecane posty

Gość smuteczekmaly

odkad tylko pamietam tak bylo, czasy mlodsze liceum baa a nawet gimnazjum mialam kolezanki,bliskie i dalsze ale to zawsze ja musialam wyciagac reke po spotkanie, ona bardzo rzadko, poszlam dalej na studia myslalam ze poznam nowych ludzi i bedzie inaczej ale jest to samo, poznalam naprawde swietne kolezanki w miescie gdzie studiuje ale teraz nawet zadna z nich nie napisze co slychac w wakacje, wrocilam do mojego misata raptem ponad 10 tys mieszkancow i jakas masakra,gdyby nie praca to ciagle siedzialabym w domu , beznadzieja totalna

Gość smuteczekmaly
wiem, ale z innymi osobami maja czas sie spotkac ,nie mowie juz nawet o spotkaniach nie napisza nawet co slychac to ja pisalam pierwsza przez miesaic a one nic ;/

Gość smuteczekmaly
latwo powiedziec, juz teraz nie mam zadnej u siebie w miescie wakacje a ja totalna masakra, szkoda bardzo ze sie myslisz ze mozesz liczyc na kogos a tu wychodzi ze nie

Gość smuteczekmaly
czemu masakra? zeby dziewczyna w moim wieku siedziala w domu w wakacje, nie chodzila na spotkania z kolezankami,ciagle tylko praca-dom, teraz mam dni wolengo to siedze i nie wiem co mam ze soba zrobic, uz tylko czekam az znowu uslysze od ojca "wyjdz do ludzi bo zglupiejesz" ja bym chciala ale nie ma do kog bo kazdy zajety

Gość smuteczekmaly
oczuwiscie ze do kina, na rower, basen, pobiegac, na zakupy itp. itd mozna samej wyjsc ale co z potrzeeba przebywania z ludzmi,ciagle samej nie mozna bo sie zwariuje

Gość sylwusia2607
Widocznie takie z nich kolezanki. Ja dopoki bylam sama to bylo ich od groma. Jak tylko poznalam mojego obecnego meza - nie mam ani jednej. Zawsze wolalam kumplowac sie z chlopakami - sa bardziej szczerzy i nie obrabiaja tylka za plecami. Pozdrawiam i nie przejmuj sie ;) Przyjaciol poznaje sie w biedzie ;) Ja mimo ze zawsze otoczona znajomymi to prawdziwej przyjazni nigdy nie zaznalam.

Gość ignisaque
10:43 smuteczekmaly PŚP to Ty ?:D:D

Gość smuteczekmaly
nie to nie PŚP

Gość smuteczekmaly
ale ja chcialabym miec kogos z kim mozna pogadac i sie wyzalic, czasem zaluje ze nie mam siostry

Gość smuteczekmaly
palcowek nie lubie, nawet mojemu chlopakowi na to nie pozwalam :P