Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sashaa87

jak długo staraliście się o dziecko??

Polecane posty

Gość sashaa87

Jak długo staraliście się o dziecko??

Gość sylwusia2607
Udalo sie w pierwszym cyklu starań :) ale lekarz powiedzial ze bylismy wyjatkiem i ze rzadko sie to zdarza.

Gość my tak ok.
3 miesiace, a TY?

Gość jiar457
matko a te w kolo macieju, jebane staraczki, brzychatki bebikpitki, za robte sie wziac, zeby maciezynski był a nie takie tam ....

Gość 25 sekund
:classic_cool:

Gość sylwusia2607
jiar457 - nie masz obowiazku sie wypowiadac wiec nie wiem skad te zlosliwosci w kierunku autorki. Kazdy niech podejmuje temat taki jaki go interesuje a jesli Ci sie nie podoba to wypad i tyle. Pozdrawiam autorke i nie przejmuj sie zlosliwcami! :)

Gość sashaa87
staramy się rok , i nic, juz tracę nadzieję ....

Gość sashaa87
u nas wyglada to w ten sposób,że chcięlibyśmy mieć dziecko więc kochamy się bez zabezpieczenia juz od roku i podjęliśmy decyzję,że lod=s zdecyduje kiedy...ale powoli zaczyna mnie martwić tak długi okres bez antykoncepcji i brak jakichkolwiek rezultatów, robiliśmy badania trzy razy i za każdym razem były inne wynikmi, raz dobre ,raz bardzo złe.....

Gość sylwusia2607
A czy bylas u lekarza? moze przyczyna lezy w jakims niedoleczonym zapaleniu lub nieregularnych cyklach? Proponuje wybrac sie do lekarza, porobic badania i kochac sie, kochac sie ;) Nie trac nadziei :) Ludzie sie staraja po kilka lat i w koncu sie doczekuja malenstwa :) Wam tez na pewno sie uda ;) Trzymam kciuki :)

Gość 67 wollllllllllla
rok to nic, pogadamy jak nic nie bedzie po 7l tak jak u mnie, ale ja juz olaąlm temat. jest wiele ciekawszych spraw, bedzie to fajnie , nie to jescze lepiej.

Gość sashaa87
jiar457 - nie musisz nas obrażać a raczej mnie. są kobiety,które marzą o dziecku, kiedyś też do takiego etapu zapewne dojrzejesz

Gość sashaa87
sylwusia2607 - tak robiliśmy badania i już naprawdę niewiem co robić, oczywiście nie zaprzestajemy starań ;-)będzie co ma być

przenies sie moze na forum, ktore dotyczy tego tematu. Na ogolnym nikt nie chce widziec nawiedzonych staraczek i ich fasolek :-O :-O

Gość sylwusia2607
Hmmm... a moze zainwestuj w testy owulacyjne. Mnie za ich pomoca udalo sie. A mezowi kup SALFAZIN - tabletki ktore poprawiaja jakosc plemnikow. Ja mojemu kupilam i bral regularnie ;) A Tobie polecam kwas foliowy.

Gość neferetiti;)
5 cylki, ale moja kumpela starała się przeszło 1,5 roku, zaczeła juz watpic bo 2 lata wczesniej miala wypadek samochodowy, powazne operacje, rozcięte jelita i obawiała się ze pewnie przze wypadek cos sie stało i nie moze miec dzieci. ale udalo sie:) z kolei kolega mojego meza 2 lata sie staral z zona i nic i wyjechali na wakacje nad morze i zaskoczylo od razu:)

w pierwszym cyklu starań:)mały ma już 1,5 roczku:)pozdrawiam i życzę pwodzenia i wytrwałości:)

Gość sylwusia2607
Życzę powodzenia i nie traćcie nadziei ;) Pozdrawiam ;)